Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от wer_aac » 22 дек 2016, 16:27

Правят се на шашави. Много добре знаят, но гледат от където могат да спестят 1 или 3 ГБ. На друг пък ще предложат само 8ГБ. Всичко знаят , ама се правят на луди. Големи лисици са.:D

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от NickRey » 22 дек 2016, 17:28

Сигурен ли си, че е 20 лв P8 Lite? Защото в сайта им си седи още старата цена, но щом дават P8 за 170 лв с този план, нищо чудно да са намалили и P8 Lite на 20 лева.

cheto
Регистриран: 04 авг 2006, 20:45

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от cheto » 22 дек 2016, 17:31

ДА,предложиха ми този план при прехвърляне на номер.

cheto
Регистриран: 04 авг 2006, 20:45

Мнение от cheto » 22 дек 2016, 17:48

Да, спазарих се за този план за 9.99

H17MaN_47
Регистриран: 17 апр 2005, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от H17MaN_47 » 22 дек 2016, 19:11

Да за 20лв еднократно. Снощи го разцъквахме в тях.

По принцип е 120лв с 2ХЛ не знам как е станал 20лв. Служителката го е предложила. Даже и тя си взела такъв скоро.

На протокола или там както се води освен името на телефона отзад стои текста : + Задържане.

Явно е някаква допълнителна отстъпка за да не избяга клиента. Ама това дали за всички модели има отстъпка и колко и дали пък всички служители я знаят - божа работа.

Иначе днес в офиса като казах, че искам 11гб тая по телефона от лоялни клиенти пита от къде знам за офертата. Аз казах от приятелката ми вчера преподписа: Дай номер, дадох и хоп потвърдиха същата оферта.

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от zlostorko » 22 дек 2016, 19:16

Хаха, и на мен ми повтарят това за номера ама нямам. Ако ми го пратиш на лично бих бил безкрайно благодарен, да им натрия носовете :)

kyltraq
Регистриран: 15 мар 2008, 19:21

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от kyltraq » 22 дек 2016, 21:07

Здравейте, много се колебая за офертите на операторите.

Като цяло ползвам доста мобилен нет, имам и бисквитка, но искам да я махна и да взема повече MB с картата за разговори, като когато пътувам - ще използвам хотспот от телефона.

И на мен ми предложиха плана за 16.90 с неограничени към всички (без стационарни) и 11GB интернет. Това принципно ме устройва.

Но. Последните няколко дни правя замервания и като че ли при Виваком скоростите са по-стабилни и високи. Освен това, скоро бях в района на Самоков и МТел връзката дропна на 2G като интернет буквално нямаше. Теленор и Виваком имаха нет без проблем. Т.е. се замислям и за покритието, но пък това е относително - едните имат нет на едно място, другите на друго.

Също така, дали някой от подписалите офертата за 18 лв на Виваком може да сподели дали трафикът от 12GB се дели на дневен и нощен? Някой се беше оплакал, че при Виваком трафикът свършва по-бързо от МТел, а е повече. Може това да е причината.

Също съвет от мен - при МТел, повечето оферти, за които говорите, са с разделени МБ. Примерно ако са 7, имате 3 към всички дестинации, 2 към Фейсбук и Whatsapp и 2 към Viber. Така че хубаво четете договорите.

Благодаря предварително за съветите относно мрежата и наистина ще съм благодарен за информация относно деленето на трафика при Виваком.

Поздрави!

Nikoss
Регистриран: 15 юли 2015, 17:05

Мнение от Nikoss » 22 дек 2016, 21:40

Както беше писал Стойчев "Хората ревът от мтел, а вие ходите да подписвате с тях!? Не мога да си го обясня. Да, и другите са мошеници, но мтел бие всички рекорди. "

И аз се чудя - най-малкото Мтел не дава разговори към стационарни, все някой път ще се наложи да се обадиш на стационарен защо трябва да плащаш допълнително?
Мрежата на Виваком е със сигурност в пъти по-добра и най-бързата в другата тема си личи от измерванията. Теленор също разполагат с нова мрежа и супер покритие на 3G.
При условие, че дават повече....
Единственото, което допускам защо хората стоят при Мтел е заради бранда. Хората винаги взимат емоционално мотивирани решения и поведенческата икономика го доказва. Затова някой хора ще си купят Рено, но не биха си взели Дачия, която е с 10 пъти повече екстри на много по-ниска цена и аз ги разбирам.
Но аз мисля , че мина времето, в което да кажеш, че ползваш Мтел е някакъв статус. Но инерция предполагам.
Та по-добри и нови мрежи при другите оператори, по-добро покритие, по-евтино.
Няма дневен и нощен трафик. При теленор имаш безплатно FB и whatsapp ако ползваш.

H17MaN_47
Регистриран: 17 апр 2005, 18:02

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от H17MaN_47 » 22 дек 2016, 22:09

Няма Дачия по-добра от Рено и като екстри и като качество и да има разликата в цената тогава ще е минимална. Всеки отварял конфигуратора на Дачия в сайта им знае какви ``екстри`` предлагат. Слаба аналогия.

Големия коз на Мтел е, че хората не обичат промяната и са свикнали с Мтел. Друг коз е че при тях устройствата са по-евтини при съпоставими тарифни планове.

И аз не виждам големия проблем, че трябва да се пазарищ за добри условия. Реално отиващ казващ искам да се махна и след две три минути си готов с оферта. Изкарвате го големия проблем, а до преди една седмици и трите оператора бяха така.

Ей го сега се чудя да си взема С7 от тях с плана за 17лв или да си го взема от ОЛХ с гаранция за 100-200лв по-малко и да хвръкна при Виваком с плана им за 18лв и 12гб с облачно и ТВ.
Ако от лоялни ми предложат тая пуста колонка като подарък може да остана, ако не здравей Вива. Майка ми мина на тоя за 18лв мин месец.

kyltraq
Регистриран: 15 мар 2008, 19:21

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от kyltraq » 22 дек 2016, 23:33

Принципно не съм мързелив и обичам да се информирам, преди да правя какъвто и да било избор.

Никъде не съм споменал, че държа да остана на МТел. Искам да имам максимално добро качество на телефонията, съчетано с покритие и добра скорост на интернета.

Къде мога да прочета нещо в защита на твърдението, че мрежата на МТел е най-зле и не е обновявана?

Отговори