Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Колеги,
ако някой има намерение да преподпише плана на Мтел за 16.99лв.
и не му трябва телефон, давам 100 кинта за услугата да вземе Iphone 7 plus. Естествено плащам цялата сума на момента.
и не му трябва телефон, давам 100 кинта за услугата да вземе Iphone 7 plus. Естествено плащам цялата сума на момента.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Какво стана, подписа ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Не знам дали знаеш, но има само розови :)) за другите цветове пада голямо чакане :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
В момента има наличен силвер в он-лайн магазина.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Утре ми идва телефона и договора със Спиди.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
[Quote]Колеги,
и не му трябва телефон, давам 100 кинта за услугата да вземе Iphone 7 plus. Естествено плащам цялата сума на момента.[/Quote]
Колко пари идва ?
и не му трябва телефон, давам 100 кинта за услугата да вземе Iphone 7 plus. Естествено плащам цялата сума на момента.[/Quote]
Колко пари идва ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Дават го като за 2ХЛ, 1240лв за 32 Гиги....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Колеги, дайте ми съвет, как да постъпя.
От 10 години имам карта на Мтел, която е Прима. Искам да мина на сметка, но не ме устройват офертите, които са предоставени. Имам ли шанс за скритите оферти? И ако да, как? Има някакви планове ЦСКА. Така и не са обявени какви са.
Искам за до 20 лв да имам минимум 6 гиги нет. Това ми е най -важнот!!! Минутите към всички дори и само 1000 да са, ще ме устройва.
Кажете как да постъпя и как да подходя, че не съм добър в пазаренето... :)
От 10 години имам карта на Мтел, която е Прима. Искам да мина на сметка, но не ме устройват офертите, които са предоставени. Имам ли шанс за скритите оферти? И ако да, как? Има някакви планове ЦСКА. Така и не са обявени какви са.
Искам за до 20 лв да имам минимум 6 гиги нет. Това ми е най -важнот!!! Минутите към всички дори и само 1000 да са, ще ме устройва.
Кажете как да постъпя и как да подходя, че не съм добър в пазаренето... :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Еми ако не ти ги дадат ще се прехвърлиш на вива или теленор, няма страшно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Държа да съм на Мтел, в краен смучай Теленор, но не и Вива..:)
Някой, ао може да даде съвет, как да постъпя, като вляза в офиса на Мтел?!? :)
Някой, ао може да даде съвет, как да постъпя, като вляза в офиса на Мтел?!? :)