Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
В Теленор може да се вземе и друг лизинг на един номер при положение, че стария не е изплатен - нарича се допълнителен лизинг - принципно цената на телефона е по-скъпа от това ако е вързан с абонаментен план, но ако този план не е нужен за мен е добър вариант - примерно с план лизинга е 16 лв- допълнителен лизинг е 26 лв. но не плащаш нови 20 лв за карта, която не ползваш.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Скрити планове .
Колеги
много полезна тема
Помолиха ме един близък физическо лице една карта да преговарям от тяхно име с отдела на мтл . Много е важно да имат неограничени разговори и към стационарни . ?
Някой скоро постигал ли го е ?
Брагодаря предварително .
много полезна тема
Помолиха ме един близък физическо лице една карта да преговарям от тяхно име с отдела на мтл . Много е важно да имат неограничени разговори и към стационарни . ?
Някой скоро постигал ли го е ?
Брагодаря предварително .
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Днес ми дойде договора и телефона! Плана се казва Мтел безкраай 30 (2016) + 11гб промоционални! Стандартна такса 30 лв. с 40% отстъпка за срока на договора т.е 18лв. Има добавка за срока на договора от 11 гб към стандартните 1 гб. Отделно 2+2гб Вайбър и фейсбук! Наистина в приложението не пишеше неограничени стационарни, но отидох в офис на Мтел и там без проблем ми го дописаха на ръка и сложиха печат!Също така ме увериха, че понеже това е план от старите безкрай (но подобрена версия с отстъпка и добавка 11гб. интернет) гарантирано се включват и стационарните! Новия тарифен план влиза в сила от 16.01, така че тогава ще знам със сигурност дали е така![/quote]
[quote]След около седмица "преговори" потвърждавам, че следното може да се получи от преподписващите с М-тел
12 гб нет + 2 гб фейсбук и Вбокс след изтичане на първите
неограничени минути към всички мобилни и фиксирани
телефон на цена 2XL
това за 18 лв. на месец.
Разбира се първоначално ще ви затрупат с глупави оферти, така че не си губете времето, а директно заплашете отдела им за лоялни клиенти с прекратяване на договора.[/quote]
[quote]След около седмица "преговори" потвърждавам, че следното може да се получи от преподписващите с М-тел
12 гб нет + 2 гб фейсбук и Вбокс след изтичане на първите
неограничени минути към всички мобилни и фиксирани
телефон на цена 2XL
това за 18 лв. на месец.
Разбира се първоначално ще ви затрупат с глупави оферти, така че не си губете времето, а директно заплашете отдела им за лоялни клиенти с прекратяване на договора.[/quote]
Re: Скрити планове .
Преди два дни колега преподписа на плана за 18лв(неограничени моб. и фикс.)+12+2+2гб нет.
Бях му казал да звънне на оператор и да иска да го свържат с отдел лоялни клиени и да си иска точно този план. Отишъл директно в офиса в МОЛ Пловдив и си казал какво иска. Момчето от офиса звъннало някъде и му дал телефона, операторката искала да знае "от къде той знаел за този план, кой му бил казал за него". Казал й, че няма значение и държи да е на този план, тя пак "кой му бил казал за плана" и й затворил телефона. Така още два пъти :D, и на третия път й казал, че няма да се занимава повече с глупости и че офиса на Виваком е на 10 метра по-надолу и тръгнали натам. Тъкмо да влязат във Виваком и момчето от Мтел го догонило с телефон в ръка, а на телефона пак операторката само че този път директно му казала, че може да се върне да преподпише на този план :D:D:D
Взел е P9 lite за 220лв.
Бях му казал да звънне на оператор и да иска да го свържат с отдел лоялни клиени и да си иска точно този план. Отишъл директно в офиса в МОЛ Пловдив и си казал какво иска. Момчето от офиса звъннало някъде и му дал телефона, операторката искала да знае "от къде той знаел за този план, кой му бил казал за него". Казал й, че няма значение и държи да е на този план, тя пак "кой му бил казал за плана" и й затворил телефона. Така още два пъти :D, и на третия път й казал, че няма да се занимава повече с глупости и че офиса на Виваком е на 10 метра по-надолу и тръгнали натам. Тъкмо да влязат във Виваком и момчето от Мтел го догонило с телефон в ръка, а на телефона пак операторката само че този път директно му казала, че може да се върне да преподпише на този план :D:D:D
Взел е P9 lite за 220лв.
Re: Re: Скрити планове .
Здравейте!
Имате ли информация за скрити условия за пренос или преподписване в ниския ценови клас - до 15 лв? Роднините ми говорят малко. Сега ползват Мтел трансфер с около 300 мин на месец. Обмислят и закупуване на първи смартфон и ползване на план с интернет.
Имате ли информация за скрити условия за пренос или преподписване в ниския ценови клас - до 15 лв? Роднините ми говорят малко. Сега ползват Мтел трансфер с около 300 мин на месец. Обмислят и закупуване на първи смартфон и ползване на план с интернет.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Re: Re: Re: Скрити планове .
Виваком дават това:
Smart S 2250 минути към всички с 2.25 ГБ 14 лв.
Smart S+ неограничени към всички с 5 ГБ 16 лв. Плановете се вземат без пазарлъци при пренос на номер. Има и план за 10 лв. с 300 минути, но само 600 МБ нет.
Smart S 2250 минути към всички с 2.25 ГБ 14 лв.
Smart S+ неограничени към всички с 5 ГБ 16 лв. Плановете се вземат без пазарлъци при пренос на номер. Има и план за 10 лв. с 300 минути, но само 600 МБ нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Те винаги са показвани в комбинация, но при прехвърляне от друг оператор важи по- ниската цена на дадената оферта без комбинация с втора услуга. Снощи си платих сметката на теленорската карта и ми предложиха скрита оферта от декемврийските, което значи, че не са до 10.01.17г., както беше написано от някой по- горе в темата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Да, ще са до края на месеца.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 05 мар 2012, 17:49
Re: Re: Re: Скрити планове .
И мен ме интересува как стоят нещата при пренос в ниския ценови клас само че в Теленор ?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Привет.Абонат съм на Виваком с промоцията преди 2 години за 15,лв 2000 мин и 4 gb интернет.Понеже съм в период на преподписване се разрових за промоции.И се оказа следното,Ако преподпиша на промоц. или скрити планове,сменям договора с нов план,НО се оказа че,към старият план имам безплатни 2 пакета,които при нов договор си ОСТАВАТ на цена от 18,00лв единият( или 2*18=36 лв) към новият план,до края на срока на старият план,Така че на тези ,които са на този план,преподписвайте едва след като ви изтече договора,да няма изненади.