Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Знам че съм офф, но и аз искам да попитам като Blue_Sky за тези споразумения, че не съм в час;
"неограничени разговори към всички в цяла Европа"
Това за частни лица ли е, защото май до сега бяха основно към стационарни?
Има ли някаква промяна в роуминга?
"неограничени разговори към всички в цяла Европа"
Това за частни лица ли е, защото май до сега бяха основно към стационарни?
Има ли някаква промяна в роуминга?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Съгласен съм с теб. За това съм споменал, че на някои няма да им харесат новите оферти, но на други ( които сега нямат възможност за преподписване или прехвърляне) може и да им допаднат. И аз, за последните 2 месеца съм прехвърлил четери карти към Виваком. Наистина подобни оферти, не вярвам скоро да има.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
[Quote]"неограничени разговори към всички в цяла Европа"[/Quote]
Това пише ли го в плановете?
Ако го пише наистина преподписвам още утре.
Понеже започва евентуално от април, май. Това ме съмнява да влезе масово за всички. Подписалите договорите към момента ще си останат безплатни минути с такса х,хх за всяка изговорена минута т.е. за подписалите към момента до декември, януари 2019г. тези безплатни минути ще могат да ползват след изтичането на новоподписаните им договори.
Нека не бъдем толкова черногледи. Може пък при новите условия западните(не че нашите са български, но...) телекоми да решат да увеличат още малко печалбата си и да решат да стъпят и на наша земя. Нека се увеличи малко конкуренцията. Не че пак няма да има картели. Както се вижда при горивата картел оже да има и при повече от 8-10 конкурента в една област(продукти) в страната.
Това пише ли го в плановете?
Ако го пише наистина преподписвам още утре.
Понеже започва евентуално от април, май. Това ме съмнява да влезе масово за всички. Подписалите договорите към момента ще си останат безплатни минути с такса х,хх за всяка изговорена минута т.е. за подписалите към момента до декември, януари 2019г. тези безплатни минути ще могат да ползват след изтичането на новоподписаните им договори.
Нека не бъдем толкова черногледи. Може пък при новите условия западните(не че нашите са български, но...) телекоми да решат да увеличат още малко печалбата си и да решат да стъпят и на наша земя. Нека се увеличи малко конкуренцията. Не че пак няма да има картели. Както се вижда при горивата картел оже да има и при повече от 8-10 конкурента в една област(продукти) в страната.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Ако прочетете споразумението за отпадане на роуминга ще видите, че нещата са такива, каквито ви ги казах.
Това касае целия ЕС, а не само нас и нали се сещате как ще накарат стотици милиони европейци да преподписват и да се предоговарят отново?
пп. Трите ми карти в Англия към 3 от близо година са вече така в доста европейсик държави като Испания, Холандия, Италия и т.н. - тоест ползваш си интернета и минутите и когато си в тези държави.
От февруари вече това ще важи и за пребиваването на абонатите им и в БГ и никой нищо не е преподписвал и договарял наново.
Това касае целия ЕС, а не само нас и нали се сещате как ще накарат стотици милиони европейци да преподписват и да се предоговарят отново?
пп. Трите ми карти в Англия към 3 от близо година са вече така в доста европейсик държави като Испания, Холандия, Италия и т.н. - тоест ползваш си интернета и минутите и когато си в тези държави.
От февруари вече това ще важи и за пребиваването на абонатите им и в БГ и никой нищо не е преподписвал и договарял наново.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
За частни лица говоря, да.
Тоест имате в момента неограничени разговори към мобилни и стационарни телефони в БГ - влиза споразумението и от там нататък минутите ви важат не само към мобилни и стационарни в БГ, но и в цяла Европа.
Роуминга остава за всички останали държави извън ЕС, разбира се и трябва да се внимава.
Тоест имате в момента неограничени разговори към мобилни и стационарни телефони в БГ - влиза споразумението и от там нататък минутите ви важат не само към мобилни и стационарни в БГ, но и в цяла Европа.
Роуминга остава за всички останали държави извън ЕС, разбира се и трябва да се внимава.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Скрити планове .
Да, ама не. Ще се радвам ако греша, но мисля, че няма да има минути в ЕС. Защото сегашните договори се подписват с национални минути, тоест в България. На територията на България. Да не стане така, че като влезе това споразумение, пак да важат само в България.
Ще се радвам ако греша, но не мисля тези професионални кожодери да ви направят такава как да кажа... услуга.
Ще се радвам ако греша, но не мисля тези професионални кожодери да ви направят такава как да кажа... услуга.
Re: Скрити планове .
Останах във "ВИП"-а с 18лв и 12гиги. Води се безкрай 30 с 1гб + 11гб бонус. Прекалено лесно ми го дадоха, а преди това ми се дървеха за 2хл с -50% и 11гб... ментелска им работа. Нямам познат на вива или теленор в селото, където ползвам главно интернет да разпитам как е обхвата и затова не рискувах със смяна.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Нещо си в грешка, мисля.
1) "Минути в роуминг в ЕС" не означава "минути към ЕС". Те са различни неща.
2) Още не е решено дали роумингът ще е напълно безплатен след юли 2017. Разглеждат се различни ограничения.
Поправете ме, ако греша.
1) "Минути в роуминг в ЕС" не означава "минути към ЕС". Те са различни неща.
2) Още не е решено дали роумингът ще е напълно безплатен след юли 2017. Разглеждат се различни ограничения.
Поправете ме, ако греша.
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
На 20ти януари по договор(Теленор) влизам в четвъртия месец и съответно може да се преподпише но днес ми казват в Интернити че било чак на 13 февруари нещо не е както трябва прикачам снимка.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Аз преподписах на сега на 6-ти, но ми направи впечатление, че договорът ми е до 13-ти януари 2019, в новото им приложение се вижда, така че може нещо да има, но не съм питала на какво се дължи. Можеш и ти да провериш в приложението до кога ти го дава и да звъннеш на 1515 - лоялни клиенти, номерът е безплатен, за разлика от 123 и с работно време понеделник - петак от 9 до 17 ч.