Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Дължи се на факта, че ви засичат на друга дата спрямо тази, на която сте подписали договора. Договорът продължава до датата на засичане. :)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, вчера ходих до офис на Ментел и доста лесно ми офертираха плана за 18 лева с 12 гб и фиксирани.
Само забравих да питам дали се ползва 4Г мрежата с този план.
Някой който е предподписал или има инфо ако може да сподели.
Само забравих да питам дали се ползва 4Г мрежата с този план.
Някой който е предподписал или има инфо ако може да сподели.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На сто процента!
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Засичат ме на 20ти пак не се връзва по този начин 23дни по късно.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ментел продължават да се излагат - гледам на сайта са пуснали цени на безкрай ако са в комбинация с фиксирана услуга ама цените пак са главозамайващи...
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тези отстъпки са направо смешни :D
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
ХАХАХА наистина са смешни. Плана с 1500 мин 20лв в комбинация + Нет 50 мбт за 15.Общо двата плана излизат 35лв хаха смях, а в тройния пакет с телевизия е 34.99.
При Вива за 18 + 10 т.е 28лв дават неограничени 12ГБ + 50мбт нет.
При Вива за 18 + 10 т.е 28лв дават неограничени 12ГБ + 50мбт нет.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове .
Не е така, мен ме засичат на 5-ти, а договорът преподписах на 6-ти и ще продължи до 13-ти, логиката бяга някак си :) Иначе на мен не ми се отвори оферта и операторката ми каза, че защото предния път съм подписала точно на 5-ти, щяло да ми се отвори другия месец и аз, за да не изпусна плана дето си бях харесала, че уж щяха да са до десети, преподписах и ще си платя 20 лв за смяната.
А и малко офтопик, ама не знаех къде да го споделя - номерът за лоялни клиенти на Мтел е 1551, безплатен и с работно време от 9 до 19ч, чи днес се обаждат да ги питам за картата на баща ми и ми го казаха, ако искаме директно да звъним там за оферта.
А и малко офтопик, ама не знаех къде да го споделя - номерът за лоялни клиенти на Мтел е 1551, безплатен и с работно време от 9 до 19ч, чи днес се обаждат да ги питам за картата на баща ми и ми го казаха, ако искаме директно да звъним там за оферта.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Който държи да е на престижен оператор ще си плаща.
Хубаво евтино няма.
Тая тема малко поумря.
Хубаво евтино няма.
Тая тема малко поумря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Оф, какъв евтин опит за провокация. Неуспешен, но все пак ще го зачетем ;)