Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел ли визираш? хаха Мтел и престиж?! Чуваш ли се? Те изостанаха отвсякъде... като изключим евтината подръжката, и липсата на обхват на места, които бяха останали без ток.., дори скритите им планиве не струват, а другите два оператора ги демонстрираха открито. Перстиж! Моля, те! Това време беше през 2015г. Сега е Виваком и Теленор, след това Мтел и Макстелеком.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не е коректно да сравнявате промоционалните оферти на Виваком, които важат до края на януари, с цените на Мтел, които не са в промоция вече.
Нормално е едните да изглеждат смехотворно.
Нека приключи промоцията на Виваком и да видим и техните цени и тогава ще имаме реална база за сравнение.
Нормално е едните да изглеждат смехотворно.
Нека приключи промоцията на Виваком и да видим и техните цени и тогава ще имаме реална база за сравнение.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, за промоционалната оферта ба виваком за 18лв телефоните на какви цени са? Например К6 или К5.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
К6 е на 299.90лв.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В момента К6 има допълнителна отстъпка при прехвърляне от друг оператор. С промоционалната тарифа от 18 лв., цената му е 219,90 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, аз преди малко го купих. И го продавам :( Не лош телефон, но самсунга си е друга работа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И аз потвърждавам не особено трудното преподписване с Мтел на 18лв с неограничени минути към мобилни и фиксирани и 12GB+2+2 интернет. Нужно беше да кажа, че имам подобна оферта от друг оператор и да откажа междинно предложение (в последните 3 месеца съм).
P9 Lite ми го дадоха за 270лв обаче, не както беше споменал някой за 220лв. Такава е цената като за план 2ХL. Утре би трябвало да го доставят, че нямаше наличност.
P9 Lite ми го дадоха за 270лв обаче, не както беше споменал някой за 220лв. Такава е цената като за план 2ХL. Утре би трябвало да го доставят, че нямаше наличност.
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На P9 lite му вдигнаха цената гадовете от 220 на 270 преди седмица някъде. В кой офис преподписа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
ОФиса няма значение, там нямат право да дават тази оферта (иначе бизнес парка). Момичето звънна на отдел лоялни клиенти, след като казах, че не съм съгласен на това което предложиха и с тях се пазарих. Утре идва апарата и договора.