Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди две години точно февруари месец имаше една ожесточена битка между операторите с планове между 15-20 лв. И много хора преподписаха точно тогава. Аз очаквам интересни официални предложения. Преди 2 години подписах на Теленор с 1000 национални минути, 4000 МБ (+4000 МБ в резерв) и 2000 СМС-а към Теленор за 16 лв. И много мои познати подписаха на същия план тогава. Очаквам да се повтори същата история и тази година.
-
- Регистриран: 29 яну 2010, 11:35
[B]Теленор[/B] - 20.01.2017 г.
Една според мен добра оферта :
[B]16 лв. абонаментна такса[/B]
неограничени минути към всички
5 000 МБ интернет
+ разни подробности ( 50 ГБ място за съхранение, неограничен достъп до Facebook и WhatsApp и др. подобни)
Една според мен добра оферта :
[B]16 лв. абонаментна такса[/B]
неограничени минути към всички
5 000 МБ интернет
+ разни подробности ( 50 ГБ място за съхранение, неограничен достъп до Facebook и WhatsApp и др. подобни)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Този план е до 31.01.
За 18 лв има 10 гб с неограничени минути към всички (включително стационарните), неограничени смси към теленор, неограничен трафик към фейсбук/уотсап, 25 гб облачно пространство.
за 22 лв - всичко като отгоре, но с 15 гб и 50 гб облачно пространство.
За 18 лв има 10 гб с неограничени минути към всички (включително стационарните), неограничени смси към теленор, неограничен трафик към фейсбук/уотсап, 25 гб облачно пространство.
за 22 лв - всичко като отгоре, но с 15 гб и 50 гб облачно пространство.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote] И много мои познати подписаха на същия план тогава. Очаквам да се повтори същата история и тази година. [/Quote]
Хората, че трябва да преподписват, наистина трябва и не само през февруари, а и доста договори изтичат през март и април. НО се съмнявам да ги има големите намаления отпреди две години. Ако се запазят досегашните оферти ще е добре. Лично мнение на базата на коледните оферти. :)
Хората, че трябва да преподписват, наистина трябва и не само през февруари, а и доста договори изтичат през март и април. НО се съмнявам да ги има големите намаления отпреди две години. Ако се запазят досегашните оферти ще е добре. Лично мнение на базата на коледните оферти. :)
Re: Скрити планове за частни лица
Някой да е получавал подобен смс от мтел?
Не цитирам 1:1 но е нещо подобно;
(На латиница): Подготвили сме атрактивна оферта за вашия номер. Очакваме Ви в най-близкия за Вас магазин на Мтел.
Разбира се имам предположение за какво става въпрос, но ми е интересно дали и Вие получавате такива смси ?
Не цитирам 1:1 но е нещо подобно;
(На латиница): Подготвили сме атрактивна оферта за вашия номер. Очакваме Ви в най-близкия за Вас магазин на Мтел.
Разбира се имам предположение за какво става въпрос, но ми е интересно дали и Вие получавате такива смси ?
Вчера преподписах в офис на мтел на план 18лв.за 2 г.-12гига +2гига фейсбук +2 гига вайбър
Re: Re: Скрити планове за частни лица
Скоро получих такъв. При посещение в офис се оказа, че прИмоцията е 7 лв. отстъпка от плана 2 XL. От началото на годината ми текат последните 3 месеца от договора, но засега съм на изчакване. Ако пуснат Леново P2 в продажба може и да размисля.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица
А цените на телефоните вдигнаха ли ? Ако някой е взел телефон с този 2XXL които го няма в сайта им се похвали :)
[Quote]Подготвили сме атрактивна оферта за вашия номер.[/Quote]
Колега, не искам да убивам ентусиазма ти, но не се надявай на чудеса. Ведъж преди няколко месеца ми се обаждаха с невероятна оферта - допълнителен интернет(някъв смешен беше) 1 или 2 гиги за около 8лв.
Дано при теб не е така.
Това, което е срахотна оферта за оператора далеч не е толкова страхотна за клиента(не само при мтел). По-добре отиди с малки надежди и вземи нещо голямо от колкото да отидеш с големи надеждии и да получиш нищо.
Предпазва от разочарование.
Колега, не искам да убивам ентусиазма ти, но не се надявай на чудеса. Ведъж преди няколко месеца ми се обаждаха с невероятна оферта - допълнителен интернет(някъв смешен беше) 1 или 2 гиги за около 8лв.
Дано при теб не е така.
Това, което е срахотна оферта за оператора далеч не е толкова страхотна за клиента(не само при мтел). По-добре отиди с малки надежди и вземи нещо голямо от колкото да отидеш с големи надеждии и да получиш нищо.
Предпазва от разочарование.
Да и аз имах днес такъв емаил. Ходих нищо интересно , даже консултанта, каза не струва, подобре преподписвай на стекущия траснфер XL+5GB за 21лв да си запазя отстъпките същите.
Голямо дъно на оферти
Интересно че преди месец същото се случи с интернет и тв, нямаше нищо по добро ново , 3 мес проверявах , но в последния ден, преподписах предния си договор за нови 2 г със отстъпките ми от преди 2 г
Голямо дъно на оферти
Интересно че преди месец същото се случи с интернет и тв, нямаше нищо по добро ново , 3 мес проверявах , но в последния ден, преподписах предния си договор за нови 2 г със отстъпките ми от преди 2 г