Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от velnsl » 23 яну 2017, 23:25

Не ми е в стила да пваля Мтел, ама тома не е ли оферта, по-добар от твоята ?
[Quote]Вчера преподписах в офис на мтел на план 18лв.за 2 г.-12гига +2гига фейсбук +2 гига вайбър [/Quote]

За 3лв на долу два пъти повече нет. Е, без стационарни разбира се!

ronnie
Регистриран: 09 юли 2004, 23:33

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от ronnie » 23 яну 2017, 23:34

След същия SMS от Мтел миналата седмица отидох до техен офис и преподписах на "Безкрай 30" - неограничени разговори + 12GB + 2GB Facebook + 2GB Viber за 18 лева на месец. Нито съм ги молил, нито съм "заплашвал", че ще минавам на друг оператор.

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от NickRey » 23 яну 2017, 23:42

Този план включва стационарни.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от velnsl » 23 яну 2017, 23:49

За всички?
Какви са условията за стационарни?
Да посетиш 3 офиса(да докажеш лоялност т.е. че е пълен олигофрен човек) и да целува ръка на консултант?

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от NickRey » 24 яну 2017, 00:17

Ако ти остава малко до края на договора ти го дават директно, мисля че никой не кара никого насила, ако не ти харесва се местиш и готово...

vilimir
Регистриран: 08 юни 2012, 04:22

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от vilimir » 24 яну 2017, 08:11

Е да ,ама аз си исках да имам и стационарни неограничени обаждания

D0N4T3LL0
Регистриран: 13 мар 2015, 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от D0N4T3LL0 » 24 яну 2017, 16:11

Приятелката трябва да преподписва и от Теленор и бяха пратили смс да отиде то техен магазин с промо код и тн. Отиваме на 21ви в магазина и тоя почва какво ползвате и тн. 1во даде някакъв план за 31 лева после свали на нонстоп 31 с такса 25. Като видя, че се чудим даде плана за 18 лева 10гб нет и неограничени и телефони отговарящи на стандарт 21.
Викам си аз дай да идем до Мтел да видим какво ще кажат. В 1вия офис подам на "супервайзера" като при въпрос какви са им условията за пренос на номер се почна едно хълцане "ама ама" и така 5 секунди - после ми вика ползвате ли телевизия или интернет и имате ли нещо на мтел. Казвам й че аз съм на мтел и имам и телевизия и нет ама приятелката живее с мен и няма нищо на нейно име. После ми вика можете да прехвърлите номера на ваше име и да ползвате намаление на плана 2хl за 27,19. Питам я това ли е най-доброто, което можете да предложите, защото в теленор дават неограничени и 10гига за 18 лева и тя пак вика ами това е. На излизане от магазина ни спря и каза имаме и телефони от 1лев.
Отиваме във втори магазин на мтел в мола на "България" с идеята, че е по-голям и може да предложат нещо. При искане на условия за пренос от друг оператор ни казаха, че преди 2 дена им спрели промоционалния план и не можели да дадат като на теленор за 18 лева, който също края на месеца щели да им го спрат. Оферта им беше за 25 лева 2000 минути (без стационарни) и 6.5 гб нет (което е xl плана с допълнителния пакет от 1лев). Това можели да предложат.
Като цяло пълна бедност от мтел - направо ме изненадаха неприятно. Та одихме до теленор отново и там приключи всичко с промо план нонстоп 31 на 25 лева (неограничени минути, 20гб,hbogo и capture т.н), което е в пъти повече от това на мтел. Ако и на мен (10 години техен абонат) след 2 месеца ми предложат същите умрели планове им казвам чао.

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от zlostorko » 24 яну 2017, 16:28

С ментел не се процедира с "какво ще ми предложите?", а с "искам това и това" :)

bambam2k
Регистриран: 10 мар 2015, 17:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от bambam2k » 24 яну 2017, 16:31

На мен и днес ми ги предложиха умрелите планове и аз ще ги чакам 2 месеца още и се местя

Най доброто бе - неограничени само за всички мобилни без стационарни + 8 ГБ на цена -40% за 20,30 лв

явно само при местене през 2г от оператор на оператор дават добри планове, голяма игра за нови клиенти
шантава работа

lyuckanov
Регистриран: 13 мар 2015, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица

Мнение от lyuckanov » 24 яну 2017, 16:41

Днес преподписах с МТЕЛ при следните условия, които са споментати по-горе във форума, а именно:
- 18 лева на месец с включен ДДС
- Неограничени повиквания към мобилни, стационарни и БОБ
- 12 GB на маскимална скорост (от които 1GB стандартен + 11GB ПРОМОЦИОНАЛЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗА СРОКА НА ДОГОВОРА)
- 2 GB за Facebook
- 2 GB за Viber
Подписването мина в следнцият ред :)
Попитах какви оферти могат да ми предложат за преподписване на договора (тъй като съм в последни 3 месеца). Служителката каза, че могат да ми предложат само стандартните, но от отдел "лоялни клиенти" могат да ми предложат друго. Служителката звънна пред мен на "лоялни клиенти" от там си поисках този план, защото "мой познат" е подписал на този план. Поискаха ми да му дам номера му, за да видят каквъ е този план. След като отказах да им дам номера служителката се консултира със "супервайзора" си и ми предложи въпросният план :) Предложи ми да подпиша договора още на момента в същият офис в който бях!
Така, че има възможност просто питайте.
Успех на всички!

П.С.Плана се казва: Мтел Безкрай 30 2016 2г. Промо Декември + 11GB 24м.

Отговори