Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица
Ама за пренос не те свързват с отдел лоялни клиенти :)
Re: Скрити планове за частни лица
Някой друг преподписал ли е като valboss ?
Автор: valboss
Дата: 21.12.2016 23:04
"Днес преподписах с мтел.
1000 мин към всички, без стационарни, неограничени мин. към мтел, 1+3 или общо 4 GB на макс, после пада на 64 kb без лимит, за 9.99 лв.
+ допълнително промо пакет за 1 лв - 500 национални минути /пак без стационарни/ и 2500 MB на макс."
----
И аз говорих с 'Лоялни клиенти' и ми предложиха стандартното явно вече за 18лв; Планът не е лош, но ако човек няма такова потребление - няма смисъл от него.
Аз исках конкретно -50% Безкрай L+ 1лв пакет и през цялото време ми предлагаха други неща; Минахме през няколко плана докато стигнем 18лв; Дори ми казаха, че допълнителните пакети 1лв не важали за 'промоционалните' им цени, после минахме през това дали става дума за физическо лице или юридическо, понеже там плановете били други и т.н ... В крайна сметка не можаха да ми предложат нищо по-ниско от 18лв. Та така, за сега не мисля да подписвам и ще гледам за нещо със вкл. стационарни
Автор: valboss
Дата: 21.12.2016 23:04
"Днес преподписах с мтел.
1000 мин към всички, без стационарни, неограничени мин. към мтел, 1+3 или общо 4 GB на макс, после пада на 64 kb без лимит, за 9.99 лв.
+ допълнително промо пакет за 1 лв - 500 национални минути /пак без стационарни/ и 2500 MB на макс."
----
И аз говорих с 'Лоялни клиенти' и ми предложиха стандартното явно вече за 18лв; Планът не е лош, но ако човек няма такова потребление - няма смисъл от него.
Аз исках конкретно -50% Безкрай L+ 1лв пакет и през цялото време ми предлагаха други неща; Минахме през няколко плана докато стигнем 18лв; Дори ми казаха, че допълнителните пакети 1лв не важали за 'промоционалните' им цени, после минахме през това дали става дума за физическо лице или юридическо, понеже там плановете били други и т.н ... В крайна сметка не можаха да ми предложат нищо по-ниско от 18лв. Та така, за сега не мисля да подписвам и ще гледам за нещо със вкл. стационарни
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица
[Quote]Ако и на мен (10 години техен абонат) след 2 месеца ми предложат същите умрели планове им казвам чао. [/Quote]
Те за пренос нищо не са ви дали, ти чакай за преподписване. :D Най-добре си плати двата месеца и се прехвърляй на Вива или Теленор. До два месеца я запазят промоциите, я не...
Те за пренос нищо не са ви дали, ти чакай за преподписване. :D Най-добре си плати двата месеца и се прехвърляй на Вива или Теленор. До два месеца я запазят промоциите, я не...
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте.
Днес преподписах с мтел следното:
7,50 лв. за 240 минути към всички включително стационарни, не намерих нищо по-евтино. Жената не иска повече.
На други два номера за 10 лв дадоха 1000 мобилни+100 стационарни минути и 1000 мб нет, към Мтел неограничено.
В офиса не попитах какво предлагат, а им казах какво искам - 500 минути и 2-3 гиги нет за 10 лв.
За мен и семейството е предостатъчно. Получихме повече, а ще плащаме по-малко в сравнение досега.
Днес преподписах с мтел следното:
7,50 лв. за 240 минути към всички включително стационарни, не намерих нищо по-евтино. Жената не иска повече.
На други два номера за 10 лв дадоха 1000 мобилни+100 стационарни минути и 1000 мб нет, към Мтел неограничено.
В офиса не попитах какво предлагат, а им казах какво искам - 500 минути и 2-3 гиги нет за 10 лв.
За мен и семейството е предостатъчно. Получихме повече, а ще плащаме по-малко в сравнение досега.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]7,50 лв. за 240 минути към всички включително стационарни, не намерих нищо по-евтино.[/Quote]
Идеалният план за Бачев.
[Quote]На други два номера за 10 лв дадоха 1000 мобилни+100 стационарни минути и 1000 мб нет, към Мтел неограничено.[/Quote]
Имайте впредвид, че независимо с кого говорите първо заминават общите минути, дори и да говорите с мтел т.е. с първите 1000 изговорени минути свършват общите. Дори когато се говори с Мтел отново взима от общите 1000 минути. И когато свършат тези общи минавате на безплатни само на мтел. Ако в офис удобно са пропуснали да ви го съобщят да си знаете.
След изчерпване на тези "общи" минути започвате безплатно с мтел.
Идеалният план за Бачев.
[Quote]На други два номера за 10 лв дадоха 1000 мобилни+100 стационарни минути и 1000 мб нет, към Мтел неограничено.[/Quote]
Имайте впредвид, че независимо с кого говорите първо заминават общите минути, дори и да говорите с мтел т.е. с първите 1000 изговорени минути свършват общите. Дори когато се говори с Мтел отново взима от общите 1000 минути. И когато свършат тези общи минавате на безплатни само на мтел. Ако в офис удобно са пропуснали да ви го съобщят да си знаете.
След изчерпване на тези "общи" минути започвате безплатно с мтел.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Жената е стигала до 180 минути. Аз до 470, синът до 400. На мен нетът ще ми е предостатъчен, на тийнейджъра и 50 гиги ще са малко, булката има нокия без фенерче и не ще да чуе за смартфон, макар че имаме HTC One X, оставен без работа.
Така че, надявам се, няма да стигнем хилядата минути.
Общуването ми с мтел се състоеше в следното - имам такива изисквания, давам толкова пари. Ако не може да ми го осигурите, отивам при конкуренцията и взимам най-подходящото за мен.
По време на вчерашния пореден разговор с отдел Лоялни клиенти попитах какво толкова ги затруднява да направят индивидуална оферта.
Бях само за снимка - дедо поп в офис на Мтел държи в ръцете брошура на Виваком.
Така че, надявам се, няма да стигнем хилядата минути.
Общуването ми с мтел се състоеше в следното - имам такива изисквания, давам толкова пари. Ако не може да ми го осигурите, отивам при конкуренцията и взимам най-подходящото за мен.
По време на вчерашния пореден разговор с отдел Лоялни клиенти попитах какво толкова ги затруднява да направят индивидуална оферта.
Бях само за снимка - дедо поп в офис на Мтел държи в ръцете брошура на Виваком.
-
- Регистриран: 13 дек 2008, 01:58
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да споделя и аз моя опит с М-тел. Договорът ми с тях изтичаше на 21.05.2017г.В офиса, в който ходих, ми казаха, че всичко като оферти е затворено, тъй като не съм в тримесечния срок за преподписване. Звъннах на оператор и казах ясно и точно какво искам, че знам за плана Безкрай 30 с подобрени условия (неограничени мобилни и фиксирани, 12гб нет, 2гб към вайбър и 2 към фейс).Казах, че няма да се моля и не ме интересуват никакви месеци и срокове, а го искам веднага. Операторът обясни, че ще се свържат с мен до 2 работни дни. Помолих, в случай, че няма да се съгласят, дори да не ми звънят и в никакъв случай да не ми предлагат друго - искам само това. На втория ден се обадиха, че няма проблем, било само за мен, изключение било и т.н. Отидох в офис, там ще спестя детайлите как служителката твърдеше, че за първи път вижда да се разреши такъв план, без да съм в трите месеца, че нямало такъв, пък звъня по телефона на лоялни и т.н. Все пак всичко приключи без инфекции и нерви. Явно от мтел наистина трябва да си искаш, иначе не дават. Добро или лошо - това е положението.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При мен е г/д същото положението, с разликата, че съм в последните 3 месеца. Питах и за телефон и ми казаха, че цените на апаратите са като на 2XL. Само ми остава да отида до офис на оператора.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
мен пак ме отсвираха от лоялни клиенти
нямало вече такъв план безкрай 30
да съм отдител там където го давали
в офис на моя човек дето им казах че знам от него
и ме метнаха
че трябвало да изчакам още 5 дена да вляза в последните 3 мес и тогава в офиса ще ли да се обадят на *88 на друг отдел да ми дават оферти, не към тях
малко не повярвах , но ще изчкам още няколко дни
и яко почнаха да ме нервят
нямало вече такъв план безкрай 30
да съм отдител там където го давали
в офис на моя човек дето им казах че знам от него
и ме метнаха
че трябвало да изчакам още 5 дена да вляза в последните 3 мес и тогава в офиса ще ли да се обадят на *88 на друг отдел да ми дават оферти, не към тях
малко не повярвах , но ще изчкам още няколко дни
и яко почнаха да ме нервят
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Интересно какво ще става в близките месеци.
Идва време да преподписване на плановете от преди 2г на по 15 лв за 1000 мин и 4000МВ
Мисля че При Мтел май ще трябва да има промоция и да свалят на 50% безкрай XL + 1 лв за 500мин и 2500 МБ така за 13 лв ще има план покриващ нуждите на 90% от нормалните потребители 2000 мин и 4000МБ
Идва време да преподписване на плановете от преди 2г на по 15 лв за 1000 мин и 4000МВ
Мисля че При Мтел май ще трябва да има промоция и да свалят на 50% безкрай XL + 1 лв за 500мин и 2500 МБ така за 13 лв ще има план покриващ нуждите на 90% от нормалните потребители 2000 мин и 4000МБ