Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам питане относно Мтел. Мой познат иска да взима Apple iPhone 7 32 GB с прехвърляне от Теленор в Мтел. Може ли да се възползва от намаление от 2ХЛ плана (поне 40%, демек 20,39 лв) и да вземе телефона за 1070 лв? И във Виваком е готов да се прехвърли при комбинация от план под 27 лв и цена на айфона под 1100 лв. Препоръчайте ми какво може да се направи.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да отиде да пита на място - ще си прехвърля номера, какво ще ми предложите - трябва ми еди какво си до еди колко си пари - и така.
Със сигурност ще му дадат тези условия. Вива не предлагат 7цата.
Даже и на 50% ще свалят. Даже според мен може и плана който се говори от последните страници да получи. Реално прехвърляне с вземане на телефон е доста по апетитна хапка за оператора от просто задържане на съществуващ абонат.
Даже и на 50% ще свалят. Даже според мен може и плана който се говори от последните страници да получи. Реално прехвърляне с вземане на телефон е доста по апетитна хапка за оператора от просто задържане на съществуващ абонат.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Грешка - Виваком предлагат 7-цата, но първо цената е дървена и второ нямат наличности и не могат да наваксат заради големия интерес към апарата.
Ако не се лъжа 1380 лева ми оферираха 32ГБ с плана за 18 лева и пренос от друг оператор, но ме предупредиха, че ще се чака доста.
Това преди 8 дни се разигра, да уточня за протокола.
Ако не се лъжа 1380 лева ми оферираха 32ГБ с плана за 18 лева и пренос от друг оператор, но ме предупредиха, че ще се чака доста.
Това преди 8 дни се разигра, да уточня за протокола.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От виваком му предлагат 7-цата за малко под 900 лв, но плана е 35 лв на месец (намален от 70). Цената на апарата с ментелския план безкрай 30 (12+2+2) е по-висока отколкото с 2ХЛ (1069 лв). Не знам какво е решил, трябва да го разпитам.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]малко не повярвах , но ще изчкам още няколко дни
и яко почнаха да ме нервят [/Quote]
Да не стане така да изпуснеш хубавите планове на другите оператори за да чакаш мтел докато минат тия дни. Да те почнат с техните си номера
- аз такъв план не знам, отидете до магазина "ХХХ", после "УУУ".
- дайте друг номер на този план
- и нормалните допълнителни услуги, ако не искате да ги ползвате си ги спрете - нормално активирани са(независимо от желанието на клиента). това обаче става ясно след като са ти нашили няколко лева такса, за услуга, която си ползвал без да знаеш, че изобщо ти е активна.
- и други (теми тук бол, от 5 теми 4 са за мтел).
По-добре си подпиши докато можеш на хубав план при читав оператор, щото като свършат в мтел вече не ръце на консултантите трябва да целуваш за хубав план, ами и...
и яко почнаха да ме нервят [/Quote]
Да не стане така да изпуснеш хубавите планове на другите оператори за да чакаш мтел докато минат тия дни. Да те почнат с техните си номера
- аз такъв план не знам, отидете до магазина "ХХХ", после "УУУ".
- дайте друг номер на този план
- и нормалните допълнителни услуги, ако не искате да ги ползвате си ги спрете - нормално активирани са(независимо от желанието на клиента). това обаче става ясно след като са ти нашили няколко лева такса, за услуга, която си ползвал без да знаеш, че изобщо ти е активна.
- и други (теми тук бол, от 5 теми 4 са за мтел).
По-добре си подпиши докато можеш на хубав план при читав оператор, щото като свършат в мтел вече не ръце на консултантите трябва да целуваш за хубав план, ами и...
Аз взех 7 32GB за 1070 лв, с план за 17 лв (2xl -50% и 11GB нет), а сега може да се вземе и за същи пари с план 18 лв неограничени (вкл. фиксирани) 12GB нет +2GB вайбър + 2GB фейс, т.е. общо 16GB.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес влязох с познат да си плати сметка в офис на Теленор и ми казаха, че до края на месеца ще има такива промоции. После всички вдигали цените...Не знам дали е вярно.
Днес преподписах с МТел на 18лв (12 + 2 +2). В началото обясних на консултанта какво са ми предложили от *88 и човека съвсем искрено каза „баси яката оферта са ти дали”. :) Взех и P9 lite за 269,99 лв. Доволен си тръгнах от офиса.
И аз онзи ден преподписах с Мтел след почти седмица пазарлъци. Накрая склониха да ми предложат поносима оферта:
2XL -40%: с 8гб + подарък още 3гб интернет за 20,39лв... Успях да взема и P9 Lite за 270лв.
"Офертата" се различава малко от обсъжданата тук, ама ми дойде до гуша да се разправям с тях и реших, че за 3лв не си струва да продължавам. Май това е поредното доказателство, че правят каквото си поискат и вероятно могат да ти нагласят всякакви условия... Стига да ги има написани в системата. :D
2XL -40%: с 8гб + подарък още 3гб интернет за 20,39лв... Успях да взема и P9 Lite за 270лв.
"Офертата" се различава малко от обсъжданата тук, ама ми дойде до гуша да се разправям с тях и реших, че за 3лв не си струва да продължавам. Май това е поредното доказателство, че правят каквото си поискат и вероятно могат да ти нагласят всякакви условия... Стига да ги има написани в системата. :D