Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от В@НК0 » 22 фев 2017, 23:17

[Quote]12 ГБ интернет 4G и по 2Gb към Вайбър и Уатцап*[/Quote]

* по 2Gb към Вайбър и фейсбоклука.

pessho
Регистриран: 13 окт 2009, 02:03

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от pessho » 23 фев 2017, 08:30

Вярвам ти, но на мен нищо подобно не ми предложиха нито в Ментел, нито в Вива. Яд ме е на бившия Глобул, че съм абонат от края на 2001 г. т.е., дългогодишен абонат с изрядни сметки, а те не правят нищо за да ме задържат при тях.

tweeg
Регистриран: 09 мар 2006, 10:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от tweeg » 23 фев 2017, 09:28

Е ти какво искаш?
Неограничени минути към всички и 5гб не ти ли стигат, или 18 лева са ти много?

Цените си се вдигат - инфлация. Просто сега получаваш за същите пари повече отколкото преди година или две.

За 10 лева няма как да ти предложат нещо, защото ще са на загуба.

miIho
Регистриран: 20 фев 2017, 16:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от miIho » 23 фев 2017, 11:25

[Quote]Е ти какво искаш?
Неограничени минути към всички и 5гб не ти ли стигат, или 18 лева са ти много?[/Quote]

Изпускаш важното- договорът му изтича на 10.03, тоест е бил в период на преподписване още ПРЕДИ Коледа. Но като всеки балък е вярвал, че готините оферти ще се задържат вечно, а вероятно се е надявал да станат още по-добри и затова е изчакал... И сега е виновен операторът, че не му дава хубава оферта- типично за българин без мозък...

TrEnIoRa
Регистриран: 18 окт 2005, 23:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от TrEnIoRa » 23 фев 2017, 12:01

[Quote]типично за българин без мозък[/Quote]

А дали "българинът с мозък" се е замислял, че е възможно просто операторът да не е дал хубава оферта на "българинът без мозък"?

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от iWolff » 23 фев 2017, 13:32

Декември месец имаше страхотни оферти и при трите оператора и като изключим Мтел, другите два ги даваха без проблем на всеки. Но много хора си викаха "ще изчакам до март, тогава ще са още по-добри". Е, от много чакане за някой допълнителен гигабайт нет, който може и да не им е нужен, сега се оказаха с пръст в устата. Типично по български, да се чака ако може до последно, само и само да не се прекараш. Е все пак не се знае от март дали наистина няма да излезе нещо, но ако не излезе, чакането ще се окаже голяма загуба.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

pessho
Регистриран: 13 окт 2009, 02:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от pessho » 23 фев 2017, 13:43

Хахаха, с мозък или без това е без значение, друго обсъждаме в момента. По Коледа ми предложиха за 15.99 2000 минути и 2 гига нет. Разясниха ми за " супер изгодната си оферта " , че ми удвояват минутите за сметка на това ми намалят нета, явно гледат потреблението винаги говоря 800-900 мин., итернет мобилен много не ползвам. Като цяло предложението си беше ок и щях да подпиша, но се издразних, че ми вдигат месечния план с един лев. Сега ще кажете един лев все тая. Въпросът е принципен, навсякъде би трябвало редовните клиенти да бъдат важни за бизнеса, но не и тук, не и в този случай. За това се заинатих и не подписах. И сега просто ще я направя предплатена и толкова, за да запазя номера. Междудругото Благодаря на всички за мненията и коментарите. :)

miIho
Регистриран: 20 фев 2017, 16:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от miIho » 23 фев 2017, 13:56

Извинявай, ама ти в тежка кома ли си бил от 30.11.2016г. до вчера? Щото не виждам друг начин по който да си изпуснал, че декември и януари имаше страхотни оферти на които ВСЕКИ можеше да подпише...
А и всеки разумен човек трябваше само да се огледа и ослуша за да схване, че авантата скоро ще свърши- НЕ операторите, а лакомия гъз на клиента е виновен за положението...

bachev31
Регистриран: 12 мар 2015, 12:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bachev31 » 23 фев 2017, 14:04

Жената преди една седмица подписа с Теленор за 18 лв 10 ГБ и неограничени минути,просто като и каза, че ще мести номера във Виваком ( в съседния офис) са се развъняли по централата и след 10 Мин са и дали добрата оферта!Още дават но трябва твърд подход и да попаднеш на читав служител който ще реши че иска да запази клиент

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 23 фев 2017, 14:13

Дай да видя дали правилно те разбрах:
Заради общо 12 лв. годишно се отказа от оферта, която всъщност ти е харесала и ти позволява да говориш двойно повече отколкото си можел преди?

Отговори