Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 27 фев 2017, 15:16

Сигурно се шегуваш? И какво направи приятелката ти?

t_btt
Регистриран: 03 фев 2014, 13:59

Мнение от t_btt » 27 фев 2017, 16:38

Мда, по магазините им винаги се пробват да те хлъзнат с някоя "хубава" оферта. В последно време ми се обаждат сума ти кандидати да ме канят да ходя на място. Все едно ще се вържа по - лесно на кофти оферта.
Скоро влязох при Виваком и един "хитрец" се опита да ми вкара подобна(ще излъжа за точната цена). Четеше си от сайта момъкът и се усмихваше хитро. Като тръгнах да излизам, взе да ме вика като на битака с по - добри предложения. Наближава ми време да преподписвам, та отидох да ги преслушам.
Определено може да получи повече за тези пари.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Apple_fan » 27 фев 2017, 17:16

Като гледам това е стандартен план. Не може да се предлагат само промоционални.

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 27 фев 2017, 17:23

Много лошо предложение, като за стандартен план, а то за човек, който ще им бъде нов абонат. В такъв случай, по-добре новите абонати да се насочат към Мтел или Виваком, те винаги имат нещо съблазнително под ръка за лоялни клиенти и нови абонати.

HaTpanHuK
Регистриран: 31 окт 2016, 17:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от HaTpanHuK » 27 фев 2017, 17:41

Тръгнахме си . Не подписахме много тъпи оферти имат. Излагат се нов абонат и нищо не дават.

Apple_fan

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Apple_fan » 27 фев 2017, 18:07

Може би хората не са имали късмет, в друг магазин да са предложили по-добра оферта.
Иначе мисълта ми беше, че сега сме свикнали с промоционалните планове и забравяме, че не е изключено рано или късно да върнат стандартните условия. Е, надявам се да не става така.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от AVKansazov » 27 фев 2017, 18:20

[Quote]Е, надявам се да не става така.[/Quote]
В случая да се чете "надявам се повече да не правят така(да пускат промоции)" :D
Днес пак оплаквания - 3 пъти връщане за спиране на карта "елате следващия месец сега не може"(да не е в моята смяна разбираш ли), натрупване на сметка заради заблуда че картата е закрита и окончателно спиране с големи скандали.Примоции ъ-ъ, нема...
А познайте кой е оператора?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

miIho
Регистриран: 20 фев 2017, 16:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от miIho » 27 фев 2017, 18:29

[Quote]А познайте кой е оператора?[/Quote]

Туй е типично за T-mobile, Vodafone, EE, 3 и още няколко други изключително гадни оператора... Добре, че нашият първенец Мтел не е прихванал тея гнусни практики и третира клиентите си като нормални хора...

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 27 фев 2017, 18:48

[Quote]Сутринта бях с една приятелка до Теленор. За нов абонат и предложиха за 16 лв 500 мин. И 1000МБ . Много лоши оферти[/Quote]
За това виваком. Изскоми нещо - 3 такси и аиде чао. На Теленор това "чао" стува оставащите такси до края на договора.

[Quote]Туй е типично за T-mobile, Vodafone, EE, 3 и още няколко други изключително гадни оператора... Добре, че нашият първенец Мтел не е прихванал тея гнусни практики и третира клиентите си като нормални хора... [/Quote]
Как пък ти мина пред ъкъла за мтел? Мтел и некоректност трудно ги свързам. Това е оператор с традиции толкова време вече на пазара.

Apple_fan

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Apple_fan » 27 фев 2017, 19:06

Сигурно Мтел е операторът и все пак мен защо трябва да ми пука? (whistle)

Минах преди малко през един магазин на Виваком. Казах, че имам номер на Мтел и Теленор и двата искам да ги пренеса към оранжевите. Сложителят ми показа само офертите в списанието. Питах дали правят допълнителни отстъпки за пренос на номер, но ми каза, че този месец това са офертите.

Отговори