Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Съмнявам се наще изедници да пуснат такова нещо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пичове, видяхте ли офертите трепачи на Теленор? Май се очертава поредната война за клиенти... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Какви оферти имат Теленор за нови абонати???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако това за теб е оферта, значи аз не разбирам от оферти...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имах предвид скритите, все пак темата е за скритите. Явните на сайта може да ги намери и кака Ганка от Ганкино ;)
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам изтекъл договор към МТЕЛ. Писах на онлайн чата да ми изпратят оферта за лоялни клиенти и те ми се обаждат преди малко от 0888133 с предложенията:
9,99лв. - 1000мин + 1GB - Безкрай L с 50% отстъпка
17,99 - Неограничени мин + 7GB - да гледам оферти за телефон с план Безкрай XL
20.39 - Неограничени мин + 8GB - това е безкрай 2XL - 40%
------
Месец Ноември по подобна схема само че предварително бях взел оферта от Виваком която я диктувах на Мтел и ми дадоха оферта за:
16,99лв. - 8GB + Неограничени мин мобилни.
-----
Дайте съвет как мога да се добера до най-изгодната оферта към МТел и 16.99лв. ли е минимална такса с повече от 5ГБ интернет :)
9,99лв. - 1000мин + 1GB - Безкрай L с 50% отстъпка
17,99 - Неограничени мин + 7GB - да гледам оферти за телефон с план Безкрай XL
20.39 - Неограничени мин + 8GB - това е безкрай 2XL - 40%
------
Месец Ноември по подобна схема само че предварително бях взел оферта от Виваком която я диктувах на Мтел и ми дадоха оферта за:
16,99лв. - 8GB + Неограничени мин мобилни.
-----
Дайте съвет как мога да се добера до най-изгодната оферта към МТел и 16.99лв. ли е минимална такса с повече от 5ГБ интернет :)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Незнам за оферта , но ако искаш телефон , взимай experia x. На супер цена е в момента с 2 xl. Аз преподписах мин месец и ме е малко яд за телефона който избрах.
-
- Регистриран: 01 мар 2017, 09:10
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В момента предлагат Мтел безкрай 2XL с 50% отстъпка .
За 16.99 получаваш - нограничени минути към мобилните мрежи и 8000 МВ интернет . С пазарлък може да добавиш и минути към стационарни номера .
За 16.99 получаваш - нограничени минути към мобилните мрежи и 8000 МВ интернет . С пазарлък може да добавиш и минути към стационарни номера .
Кажи какви са. Като са скрити къде да ги видим? Нали темата е за това ебаси...
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Странно, току що звъннах на 1515 и служителят на Теленор ми каза, цитирам:
"Не знам защо очаквате, че като звъннете на този номер, ще ви дадем по - добри оферти от достъпното в интернет."
Явно това е новата линия на поведение на Теленор. Не знам защо те очакват, че ще преподпиша с тях, ако ми дадат в пъти по - лоши оферти от другите два оператора... В момента и апаратите са им по - скъпи и таксите не са твърде атрактивни.
"Не знам защо очаквате, че като звъннете на този номер, ще ви дадем по - добри оферти от достъпното в интернет."
Явно това е новата линия на поведение на Теленор. Не знам защо те очакват, че ще преподпиша с тях, ако ми дадат в пъти по - лоши оферти от другите два оператора... В момента и апаратите са им по - скъпи и таксите не са твърде атрактивни.