Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Преди малко ми се обадиха от Теленор ,ама за 14.99 ми предлагат само някаква оферта със 150 мин и 3000 мб нет![/Quote]
Тук да не се губи някъде някоя нула?
Тук да не се губи някъде някоя нула?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е плана Онлайн, има го и на сайта.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Така е ,ама нещо малко са минутите !
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Искам да сменя Вивата на теленор, как се случва това, неустойки ще има ли като ми остават още 10 месеца от договора? Благодаря предварително.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Неустойките ти ще са следните:
- 3 ПЪЛНИ такси на сегашния ти абонаментен план. (Ако планът ти например е на такса 59,99, но ти го ползваш на 19,99, то 3-те пълни такси ще са в пълния размер, тоест 3х59,99)
- Заплащане на всички отстъпки по абонаментния план, които си получил от подписването на договора до сега (отново давам примера със стандартна такса 59,99, от която ти си плащал само 19,99. Тоест всеки месец си имал отстъпка от 40 лева. Тези 40 лева ще трябва да ги доплатиш за всеки един ИЗМИНАЛ ОТ ДОГОВОРА месец).
- Ако си си взел и устройство с договора, ще трябва да доплатиш разликата от цената, на която си го взел, до тази на която то се предлага на свободна продажба. Примерно си взел телефон за 150 лева с договор за 2-години. Същият телефон без договор се продава на цена 350 лева. Това означава, че ще трябва да доплатиш 200 лева.
Съветът ми към теб е ако планът ти не е с отстъпка в таксата и не си си взел смартфон да преминеш спокойно, ще дължиш само 3 (пълни) такси. Ако обаче поне едно от условие 2 или 3 важи и за твоя договор, тогава таксата определено ще надвиши тези, които иначе би платил до края на договора.
- 3 ПЪЛНИ такси на сегашния ти абонаментен план. (Ако планът ти например е на такса 59,99, но ти го ползваш на 19,99, то 3-те пълни такси ще са в пълния размер, тоест 3х59,99)
- Заплащане на всички отстъпки по абонаментния план, които си получил от подписването на договора до сега (отново давам примера със стандартна такса 59,99, от която ти си плащал само 19,99. Тоест всеки месец си имал отстъпка от 40 лева. Тези 40 лева ще трябва да ги доплатиш за всеки един ИЗМИНАЛ ОТ ДОГОВОРА месец).
- Ако си си взел и устройство с договора, ще трябва да доплатиш разликата от цената, на която си го взел, до тази на която то се предлага на свободна продажба. Примерно си взел телефон за 150 лева с договор за 2-години. Същият телефон без договор се продава на цена 350 лева. Това означава, че ще трябва да доплатиш 200 лева.
Съветът ми към теб е ако планът ти не е с отстъпка в таксата и не си си взел смартфон да преминеш спокойно, ще дължиш само 3 (пълни) такси. Ако обаче поне едно от условие 2 или 3 важи и за твоя договор, тогава таксата определено ще надвиши тези, които иначе би платил до края на договора.
Нещо ново тук за новия месец?
Току що прехвърлих една карта от Виваком на Мтел и ми предложиха Мтел безкрай L с 45% отсъпка 10.99 лв, предложиха ми и по големите Мтел безкрай също с подобна отстъпка. Мисля, че спомена 2XL за 15.99. Тези планове са от вчера.
и аз днес чух за тях. Дали са официални, макар и да ги няма още на сайта или са "скрити"?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз подписах днес прехвъляне от вива на мтел 15.59 неограничени(към всички оператори)и 3гб нет ,води се безкрай хл със 35% намаление, официално няма никъде обявена
Сега разгледах договора и за тази такса 10.99 съм получил 1500минути и 1500мб за срока на довора от 2 години.