Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
С малко се задоволявате, е мойто мнение. В днешно време какво са 12 GB. Малко клипчета в youtube и ги няма. Пък 2 години по 18 лв ще им даваш за това. Гигабайтите трябва да са поне 30.
Не знам що толкова се радвате, не ги щадете. Искайте повече.
Не знам що толкова се радвате, не ги щадете. Искайте повече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
12ГБ + по 2Гб към вайбър и фейсбук (16 ГБ) са достатъчни, при положение, че вкъщи и университета може да се ползва Wifi. А за "навън" посред нощите, си има 20ГБ екстра, който може да се добави за 4,90лв. на месец. (yes)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тарифата се казва Трансфер М и ти я дават, стига да искаш. Отиди в кой да е магазин и си я поискай. Попитах колегите от Централата и ми бе казано, че се предлага все още. Успех.
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това да не ти е пазара на село пич :D
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
hoho3333
До сега бях на промо договор с теленор 60 мин за 2,90. Сега най - евтиното което ми предлагат е 100мин за 5лв. Бих искал да попитам имам ли шанс за повече мин и мб при пренос към конкуренцията пак за 5лв?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
@Blue Sky: това включва ли стационарни минути?
@mobilemann, като идея от мен - попитай, ако не си, дали може да преподпишеш на същите условия на които си в момента.
@mobilemann, като идея от мен - попитай, ако не си, дали може да преподпишеш на същите условия на които си в момента.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Искахме я,звъниха някъде да питат,но не я дадоха,абоната е дългогодишен,но отказаха.
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Включва и стационарни. За офертата питах но не я дават пак.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Моля дайте ми съвет как да се добера до тази оферта? МТЕЛ - 18лв. - 12ГБ + 2ГБ Вайбър + 2ГБ Фейсбук + Неограничени мин и към стационарни
Абонат съм на Мтел и искам да си преподпиша на изгоден план. Но най изгодното което ми дават сега е на 20.39лв. Писах си с оператор на сайта на Мтел че желая оферта за лоялни клети и ми казаха че до 3 дни ще ми се обадят. След 2 дни ми звъннаха от 133 и ми предложиха 20.39лв.
Преди време знам че схемата беше да се отиде във Виваком и да се иска оферта и след това се обаждаш на оператор и казваш че имаш яката оферта на Виваком и че ще се прехвърлиш при тях, но сега от Виваком ми дават оферта за 23.99лв.
Кажете как се действа сега за да се стигне до офертата.
Абонат съм на Мтел и искам да си преподпиша на изгоден план. Но най изгодното което ми дават сега е на 20.39лв. Писах си с оператор на сайта на Мтел че желая оферта за лоялни клети и ми казаха че до 3 дни ще ми се обадят. След 2 дни ми звъннаха от 133 и ми предложиха 20.39лв.
Преди време знам че схемата беше да се отиде във Виваком и да се иска оферта и след това се обаждаш на оператор и казваш че имаш яката оферта на Виваком и че ще се прехвърлиш при тях, но сега от Виваком ми дават оферта за 23.99лв.
Кажете как се действа сега за да се стигне до офертата.
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пазарите се за 2 лева (буквално) все едно сте на селския пазар и си купувате домати на едро (whistle)