Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не се занимавай с тези скръндзи от Ментела - отивай във Вива, за пренос от друг оператор и за задържане на стари абонати с изтичащи договори продължават да предлагат условията на коледните промоции!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Снощи ходих във Вивата за преподписване !
18 лв 6 гб. бърз нет и неограничени !
25 лв. 12 гб. бърз нет ....
Отказах и ще почакам още малко преди да се чупя !
Две карти !(no)
18 лв 6 гб. бърз нет и неограничени !
25 лв. 12 гб. бърз нет ....
Отказах и ще почакам още малко преди да се чупя !
Две карти !(no)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Като им кажеш, че се пренесяш при конкуренцията, веднага ще извадят още гиги на бърза скорост ;-)
-
- Регистриран: 18 авг 2012, 23:12
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От Мтела са станали много алчни, искат 24 лв и някакви стотинки и да заплатиш неустойки до края на текущия договор ако искаш да преподпишеш на преди да ти е изтекъл договора. Иначе можело без да се плащат такси да минеш на тарифа която искаш 3 месеца преди да ти изтече договора а 6 месеца за промоционална тарифа.
Много исках да преподпиша на Безкрай 2хl но явно няма да се случи.
Много исках да преподпиша на Безкрай 2хl но явно няма да се случи.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Колко месеца ти остават до края на договора? Аз преподписах 1 месец преди да ми приключи договора.
-
- Регистриран: 18 авг 2012, 23:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не подвеждайте хората и давайте пълното инфо - офертите от промоциите по Коледа ги има, но са с 5-7 лева нагоре.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Така, най-накрая намерих време да споделя и аз опита си от последните седмици с МТЕЛ. Миналия месец подписахме с приятелката 2 договора. Аз на Мтел Безкрай 30 - 12 GB+2GB Facebook + 2GB Viber за 18 лева на месец, като купихме и S7 Edge на цената на 2XL, a за нея и вкъщи направихме троен пакет - Безкрай 2ХЛ, Нет 75mbps и ТВ Разширен за 34 лева (след допълнителна отстъпка от 15% за пакета), като добавихме някои от екстрите им на промо цени - HD пакетите и Диема екстра. Взехме и P9 lite на цената на 2ХЛ (като за устройството мога да говоря дълго колко е стабилно и бързо).
Офертите ги дадоха от лоялния отдел след разговор с тях, разбира се и малко спорене и уточняване за цените особено за тройния пакет. И двамата бяхме в последните 3 месеца за преподписване, вкл. и за фиксираните услуги. Имайте предвид, че информацията е за началото на предния месец и офертите тогава, макар да допускам, че цените за двойни и тройни услуги да могат да се договарят и сега с допълнителни отстъпки, въпреки че Мтел са свалили тройните си пакети от сайта и брошурата.
Съвет: бъдете настоятелни при разговорите с тях и винаги изразявайте готовност да мигрирате, ако не ви дадат добра оферта.
Офертите ги дадоха от лоялния отдел след разговор с тях, разбира се и малко спорене и уточняване за цените особено за тройния пакет. И двамата бяхме в последните 3 месеца за преподписване, вкл. и за фиксираните услуги. Имайте предвид, че информацията е за началото на предния месец и офертите тогава, макар да допускам, че цените за двойни и тройни услуги да могат да се договарят и сега с допълнителни отстъпки, въпреки че Мтел са свалили тройните си пакети от сайта и брошурата.
Съвет: бъдете настоятелни при разговорите с тях и винаги изразявайте готовност да мигрирате, ако не ви дадат добра оферта.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, f0540, ще ми бъде приятно ако се свържете с мен на 0889393617. Имам конкретен въпрос към Вас. Не желая да го обсъждам във форума и по тази причина Ви моля за този звън. Частно лице съм.
Благодаря Ви предварително. tin-tin
Благодаря Ви предварително. tin-tin
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Защо да ги подвеждаме ? Нали преподписахме на 18 лв неограничени + фиксирани 12+2+2. Никой не ги подвежда.
---
Извинявам се не съм разбрал просто.:)
---
Извинявам се не съм разбрал просто.:)