Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не говоря на Вас, а на Воден дух.
Вие сте преподписали на Мтел, а той говори за Виваком и него репликирах за условията там, а не вас, за условията в Мтел.
Вие сте преподписали на Мтел, а той говори за Виваком и него репликирах за условията там, а не вас, за условията в Мтел.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Защо да ги подвеждаме ? Нали преподписахме на 18 лв неограничени + фиксирани 12+2+2. Никой не ги подвежда.[/Quote]
Защото аман от тролове, ама как може такова нещо, да се подвеждат хората да ходят при конкуренцията.
П.П.: аман от мтел!
Защото аман от тролове, ама как може такова нещо, да се подвеждат хората да ходят при конкуренцията.
П.П.: аман от мтел!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Темата е за СКРИТИТЕ оферти, точно за тях пиша и аз, коледните условия при вива продължават да се предлагат, вече само "под щанда" - ама трябва човек да е настоятелен, иначе - дават само официалните прИмоции :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Я се скрий някъде! Всеки ще ходи и седи, където си иска.
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Текущата промоция на плановете от сайта на Вива бие конкурентите.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]август 2018[/Quote]
Ако планът, който искаш сега е с по-висока месечна такса, би трябвало да няма проблем.
Ако планът, който искаш сега е с по-висока месечна такса, би трябвало да няма проблем.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вивакома пак с най-добрите официални оферти
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А тази телевизия на вивакома как черпи интернета? Щото ако черпи от нета на бърза скорост, той бързо ще замине.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А нещо ново и по различно случва ли се в Теленор, че договора ми изтича края на месеца, но не предлагат нищо атрактивно?
В момента съм на 15 лева с 4 Гб интернет и 1000 минути към всички оператори. Преди 3 дни ходих в Грабул и ми предложиха оферта за 18 лева 5 Гб + неограничени минути, която буквално ме връща години назад, въобще не е атрактивно. Сега 1000-та минути са ми абсолютно предостатъчни и тези неограничени минути са само прах в очите и с новата оферта излиза, че плащам 3 лева за единия гигабайт който ми дават в повече.
В момента съм на 15 лева с 4 Гб интернет и 1000 минути към всички оператори. Преди 3 дни ходих в Грабул и ми предложиха оферта за 18 лева 5 Гб + неограничени минути, която буквално ме връща години назад, въобще не е атрактивно. Сега 1000-та минути са ми абсолютно предостатъчни и тези неограничени минути са само прах в очите и с новата оферта излиза, че плащам 3 лева за единия гигабайт който ми дават в повече.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
@toto999, кажи им го на тях това като отидеш да преподписваш.