Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За Великден повече
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нямах избор, остават ми 6 дена до изтичане на договора към Теленор, след което таксата ми става 40лв на месец, а в момента беше 14 лв за 1000 мин и 4гб нет. Та за това се принудих да подпиша за 18 лв неограничени и 5 гб нет ... От месец и нещо дебна, но по-добро от това не излезе.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли дали има оферти за 15 или под 15 лв?
1000 мин и 4 г звучи супер за 14 лв. Като гледам май няма нищо под 18 лв. Постепенно ще избутат хората към 20 лева на месец.
1000 мин и 4 г звучи супер за 14 лв. Като гледам май няма нищо под 18 лв. Постепенно ще избутат хората към 20 лева на месец.
В Мтел щяха да те грабнат с 12гб нет+2гб вайбър+2гб фейсбук и неограничени минути за 18лв. А тази оферта Мтел я предлага от декември. Сега си се предал за 5гб.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ц ц ц. Бил съм прав. Малко нескромно от моя страна, но...
Таксата ти е била 15 лв да сме точни (14,99 не е 14, а 15 лева) и си имал 1000 мин и 4000 МБ. За лев отгоре до края на януари Теленор даваха неограничени минути и 5000 МБ. Ти колко по-добра оферта чакаше??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
В неделя подписах договор за 17,99лв. - 12GB, +2GB Viber, +2GB Facebook с неограничени минути. Беше пазарене като на пазар. Звъняха до централата, разговарях 10-тина минути с жената от централата и накрая каза, че може да предложи искания от мен план. Мужду другото спомена, че може да предложи план с 20GB за 25,40ЛЕВА.
Поздрави и успех с пазарлъка.
В неделя подписах договор за 17,99лв. - 12GB, +2GB Viber, +2GB Facebook с неограничени минути. Беше пазарене като на пазар. Звъняха до централата, разговарях 10-тина минути с жената от централата и накрая каза, че може да предложи искания от мен план. Мужду другото спомена, че може да предложи план с 20GB за 25,40ЛЕВА.
Поздрави и успех с пазарлъка.
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само съсипвате пазара и после ревете защо се вдигат цените след подобни промоции...
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,моля споменавайте и на кой оператор сте измъкнали максималното за да се знае и да се възползваме и ние при възможност.:)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Оператора е М-тел.
Оператора е М-тел.