Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ама вече не си ли на Мтел?
Защо не попита в темата някой да даде едно рамо за 18лв-ят скрит план, с включени 1+11гб+2 фейс+2вайбър? Гарантирам ти, че някой щеше да се отзове. Както се случи при мен, въпреки че не ги тача много-много, ама жени...кво да ги правиш.:)
Дори и апарат щеше да си вземеш, като гледаш плана Мтел безкрай 2XL на лизинг или в кеш.
Защо не попита в темата някой да даде едно рамо за 18лв-ят скрит план, с включени 1+11гб+2 фейс+2вайбър? Гарантирам ти, че някой щеше да се отзове. Както се случи при мен, въпреки че не ги тача много-много, ама жени...кво да ги правиш.:)
Дори и апарат щеше да си вземеш, като гледаш плана Мтел безкрай 2XL на лизинг или в кеш.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Един лесен въпрос - при МТел може ли да се вземе таблет вместо телефон с преподписване разбира се на субсидирана цена?
Все още съм, но от сряда сутринта нататък (поне така ми казаха служителката на Vivacom) ще ми активират новата карта.
Не, не ме бъркат чак толкова 4 - 5 лв., но исках и да им "отмъстя" затова, че не искаха да ми подновят план + апарат, а се принудих да си го купя отделно от друго място. През 2013-та нямаше проблем, а през 2016-та се оказа невъзможно, защото договорът ми не бил в последното тримесечие.
Затова предпочетох да ги разкарам вместо да прося "скрити" оферти, а от друга страна ще имам възможност да видя Vivacom как е като покритие/скорости на мрежата...
Не, не ме бъркат чак толкова 4 - 5 лв., но исках и да им "отмъстя" затова, че не искаха да ми подновят план + апарат, а се принудих да си го купя отделно от друго място. През 2013-та нямаше проблем, а през 2016-та се оказа невъзможно, защото договорът ми не бил в последното тримесечие.
Затова предпочетох да ги разкарам вместо да прося "скрити" оферти, а от друга страна ще имам възможност да видя Vivacom как е като покритие/скорости на мрежата...
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Могат да се взимат устройства, различни от мобилни телефони, да.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Не мисля ще е проблем да си договориш за 19лв без ДДС 12 гиги нет, неограничени минути към мобилни и фиксирани и включени 300 минути към цяла Европа мобилни и фиксирани + САЩ и Канада.
И апарат можеш да вземеш също, не е проблем.
И апарат можеш да вземеш също, не е проблем.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен тази "проба" ми коства към 150 лева, та внимателно действай.
Договора ти към Мтел отпреди юли миналато година ли ти е?
Защото ако е така, ще ти набият маса неустойки.
Трите такси неустойка важат само за подписани договори след юли 2016-а.
А моят опит с мрежата на Виваком беше покъртително разочароващ и на 20-ия ден си върнах картата обратно в Мтел. :D
Договора ти към Мтел отпреди юли миналато година ли ти е?
Защото ако е така, ще ти набият маса неустойки.
Трите такси неустойка важат само за подписани договори след юли 2016-а.
А моят опит с мрежата на Виваком беше покъртително разочароващ и на 20-ия ден си върнах картата обратно в Мтел. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не, през март 2015-та си го поръчах online от M-Tel магазина, а от 28.12.2016-та влязох в последното тримесечие, а преди това не можело да си подновя план + апарат хем е в тяхна полза за нови 2 години, а преди време можеше.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може, може :D
То във всички оператори има много плява и чеп за каца не стават много от консултантите, ама това е друга бира.
пп. Навремето имаше един лаф, че "Човекът е човек, когато е човек на друг човек" хаха.
Та нищо не се е променило в този аспект в жалката ни пародия на държава.
То във всички оператори има много плява и чеп за каца не стават много от консултантите, ама това е друга бира.
пп. Навремето имаше един лаф, че "Човекът е човек, когато е човек на друг човек" хаха.
Та нищо не се е променило в този аспект в жалката ни пародия на държава.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Явно трябва да имаш твой човек иначе не може. Като не може - алтернативи има за мен.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да кажем, че наскоро навърших 18 и нямам никакви договори, ще мога ли да подпиша на такъв план с 12те ГБ и неограничени минути за 18лв. на месец?