Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мога ли да помоля всеки, който иска да помогне на хората тук да дава по-пълно инфо за това, което той или хора около него е подписал - персонално предложение ли е, стандартен план с отстъпка ли е, комбинация от различни услуги с отстъпка ли е и т.н.
Колкото по-пълна е информацията, толкова по-добре за нуждаещите се ще е.
Колкото по-пълна е информацията, толкова по-добре за нуждаещите се ще е.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не съм писал във форума до сега. Преди седмица преподписах с Теленор на скрит план само за лоялни клиенти (така ми казаха) на плана "Нон-стоп 30,99", намален на 17,99- неограничени минути към всички мобилни и стационарни, 5 гигабайта бръз интернет (към Фейсбук и Уатсап не се изразходват). Договора ми изтича в края на месеца. За съжаление отпадна ХБО, което върви с нормалния план, и не ми дадоха допълнителните промоционални 5 гигабайта с плана. Надявам се, че бях полезен, както полезен е този форум за мен.(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Супер полезно и изчерпателно мнение :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли някакъв скрит план на трите телекома, който да прави отстъпка при използване на 3-4 сим карти, по възможност с национални минути и мобилен интернет?
-
- Регистриран: 29 яну 2010, 11:35
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Получих 3 промо оферти от 3-те оператора.
:D
И тримата ми предлагат неограничени минути, неограничени мегабайти и неограничени SMS-и + подарък телефон Nokia 5.
Договор за 2 години , абонаментна такса 0,00 лв за първите 24 месеца.
:P
Скръндзите обаче не ми дават протектор за дисплея.
Егати наглеците, ще ме цакат те мене с някакъв протектор !!!
(woo)
Отрязах ги и подадох жалба в комисията за защита на потребителите !!!
;) (beer) :D
:D
И тримата ми предлагат неограничени минути, неограничени мегабайти и неограничени SMS-и + подарък телефон Nokia 5.
Договор за 2 години , абонаментна такса 0,00 лв за първите 24 месеца.
:P
Скръндзите обаче не ми дават протектор за дисплея.
Егати наглеците, ще ме цакат те мене с някакъв протектор !!!
(woo)
Отрязах ги и подадох жалба в комисията за защита на потребителите !!!
;) (beer) :D
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
То тази оферта я предлагат мясово, щом и на мен ми я предложиха, но пък аз ще се правя на луд някой друг месец, че искам да се махам от тях :D.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]абонаментна такса 0,00 лв за [B]първите 24 месеца[/B].[/Quote]
Колко време е този договор - 25 години?
СМС-ите сао към собствената си мрежа ли дават или национални смс-и?
Така написаво смс-ите излиза, че неограничени и безплатни дори и между операторите, което ме съмнява т.е. това мнение е подвеждащо.
В собствената мрежа може, но между оператори ме съмнява. Да няма ограничения и милион смс-а можеш да пуснеш и няма кой да те ограничи, ама накрая на месеца няма да е приятно.
Мегабайтите и преди си бяха неограничени. Въпросът е колко от тях са на максимална скорост.
[B]Иначе наистина се създава измамно впечатление, че операторите са щедри и в момента "дават" наистина.[/B]
Очевидно булста настъпва наистина и именно на това се дължат всички тия "безгранични оферти, които дават операторите", да заграбят и последните клиенти на булсат.
Както беше писал Цинц именно булсат е причината за тази щедрост на операторите.
[Quote]Отрязах ги и подадох жалба в комисията за защита на потребителите !!![/Quote]
Хубаво е, че има и други хора, които си знаят цената, но сме капка в морето.
За какво подаде жалба?
Предполагам, че протектора върви комплект с телефона, но на теб ти го продават отделно.
Колко време е този договор - 25 години?
СМС-ите сао към собствената си мрежа ли дават или национални смс-и?
Така написаво смс-ите излиза, че неограничени и безплатни дори и между операторите, което ме съмнява т.е. това мнение е подвеждащо.
В собствената мрежа може, но между оператори ме съмнява. Да няма ограничения и милион смс-а можеш да пуснеш и няма кой да те ограничи, ама накрая на месеца няма да е приятно.
Мегабайтите и преди си бяха неограничени. Въпросът е колко от тях са на максимална скорост.
[B]Иначе наистина се създава измамно впечатление, че операторите са щедри и в момента "дават" наистина.[/B]
Очевидно булста настъпва наистина и именно на това се дължат всички тия "безгранични оферти, които дават операторите", да заграбят и последните клиенти на булсат.
Както беше писал Цинц именно булсат е причината за тази щедрост на операторите.
[Quote]Отрязах ги и подадох жалба в комисията за защита на потребителите !!![/Quote]
Хубаво е, че има и други хора, които си знаят цената, но сме капка в морето.
За какво подаде жалба?
Предполагам, че протектора върви комплект с телефона, но на теб ти го продават отделно.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Приятелю, velnsl, предното съобщение-оферта е просто една ирония, не я приемай насериозно, това е само шега.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]He make a joke.[/Quote]
He make[B]s[/B].. :D
He make[B]s[/B].. :D