Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

EdiSiKoi
Регистриран: 29 мар 2017, 18:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от EdiSiKoi » 31 мар 2017, 20:58

Значи няма да ме огрее аз ще искам нов или да прехвърля моя номер , тия от вива са егати малоумниците, договора ми изтича и ще ме принудят да се махна или взема нов номер , ако не преподпиша ще мина на 100лв такса , ако преподпиша нямам право на апарат на изплащане ще мога да взема такъв но след 26ти май а договора ми изтича на 15ти май ..... изчакам ли ще ме изшият с такса 100 кинта това са си 5 месечни такси за тоя каде духа. Писна ми вече и мисля да отида и направо да пусна едно предизвестие и да си чакам изгодна оферта от който и да е оператор .

pcs
Регистриран: 14 окт 2006, 19:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от pcs » 01 апр 2017, 07:33

Защо се отказа от вива особено пък от тази такса мин и гб. Мтел имат най прецаканото 2г 3г и 4г покритие от 3те.

EdiSiKoi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от EdiSiKoi » 01 апр 2017, 08:06

Нали това обясних в предния пост ,от 15 май таксата става 100лв ,а от 26ти ще мога да закупя апарат , опциите са спиране на картата и нова карта след 26ти или смяна на оператора . Реално никой не може да ми каже колко ще ми стане таксата в единия офис ми казват ще се запази в другия не ,а на 123 „не бих разчитала че ще остане 30лв. Попитайте в офис ” Пълна каша сега уж ще говорят с регионалния за по-точна информация. Като цяло съм доволен от обхват и сметки но тези драми с преподписванията дразнят. Ако не взема апарат с преподписването след месеци трябва да търся такъв на свободно а хубавите имат високи цени , от ОЛХ и там не е опция ,цените са малко по ниски от магазина (може да е малко но са си употрябявани , все едно мострена бройка в магазин ) така че ще чакам за нова карта явно ,но към кой оператор не знам всички са едни и същи .

Nikoss
Регистриран: 15 юли 2015, 17:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Nikoss » 01 апр 2017, 08:10

Прехвърли картата в мтел като предплатена, след 10 дни се върни във вива като постпейд и си готов. Нов клиент.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Мilen » 01 апр 2017, 08:30

Няма нужда да чака 10 дни. На следващия ден, след като картата в Мтел стане активна, може да я прехвърли обратно във Вива като "нов" клиент.

Есента купих за 6 лв. нова прима, активирах я, проведох един разговор и отидох в отсрещния магазин на Вива, за да я пренеса на скритите оферти. Половин час след активацията на примата получих смс, че процедурата за пренос е стартирана :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 апр 2017, 09:22

Направи както ти е казал Милен. Малко гимнастика е, но така хем ще си запазиш номера, хем ще вземеш някой от скритите планове (ако все още ги има).

Не че няма и готини предложения от стандартните планове за 25 кинта, но ти си решаваш. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 01 апр 2017, 09:55

Не се занимавай с глупости и сложни еквилибристики.
В ОЛХ се продават предплатени карти с 200-300 минути и 1-2 гиги нет за 2-3 лева.
Даже и по 1,70 имаше.
Валидността на такава карта след активиране е 30 дни.
Взимаш 10-ина карти и единственото усилие ще ти е на 30-ия ден да махнеш едната и да сложиш другата.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 01 апр 2017, 10:32

Добре де, нали имаше опция да преподпишеш и до 2 седмици ли беше, до 1 месец ли беше, да си вземеш и телефон?! Това го има и при Теленор и при Виваком.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

EdiSiKoi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от EdiSiKoi » 01 апр 2017, 10:39

Не ми пука за тоя номер в днешно време който иска винаги може да те намери.

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Мнение от ........ » 01 апр 2017, 10:42

[Quote]от 15 май таксата става 100лв ,а от 26ти ще мога да закупя апарат [/Quote]
Я разясни това, че има нещо сбъркано...
Неведнъж съм подновявал договор при Виваком 2-3 месеца преди да изтече и единственото което се е налагало е било да си платя остатъка от лизинга след което спокойно съм си взимал друг апарат.

Отговори