Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Промоционалните оферти от март още стоят онлайн .
[/Quote]
А ти що очакваш да изчезнат офертите от сайта- промоциите са валидни до 4-ти април, включително...
ПС: Промоциите на Теленор са валидни до 5-ти април, включително...
[/Quote]
А ти що очакваш да изчезнат офертите от сайта- промоциите са валидни до 4-ти април, включително...
ПС: Промоциите на Теленор са валидни до 5-ти април, включително...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От 10 ще са офертите
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Смятате ли, че Вива ще пуснат нови промо планове? И като цяло те имат ли скрити планове, че много не следя темата?
Моята ситуация е леко деликатна, с тези плнове на Вива съм от 99лв намалени на 29лв и промоцията изтича средата на април. Понеже смятам да си взема S8, се записах на предварителни поръчки за 20 април, избирайки плана L от 24лв с 12GB. До тук всичко чудесно.
Обаче сега гледам, че цената която са ми потвърдили е цената в комбинация. И накрая може да се окаже, че като отида за телефона, ще ми кажат, ама трябва и друга услуга да пуснете, ако искате цената, а за капак плана да включва само 4GB.
Та това ме кара да се замисля, дали да не преподпиша договора до 4-ти, съответно без да взимам телефон или харесвайки си друга машинка. Чудя се дали сегашните планове ще са пак налични. В смисъл не ми е проблем да платя една такса от 99лв и да взема S8, ако трябва през май с читав план.
Какво мислите по въпроса, някакви съвети?
Моята ситуация е леко деликатна, с тези плнове на Вива съм от 99лв намалени на 29лв и промоцията изтича средата на април. Понеже смятам да си взема S8, се записах на предварителни поръчки за 20 април, избирайки плана L от 24лв с 12GB. До тук всичко чудесно.
Обаче сега гледам, че цената която са ми потвърдили е цената в комбинация. И накрая може да се окаже, че като отида за телефона, ще ми кажат, ама трябва и друга услуга да пуснете, ако искате цената, а за капак плана да включва само 4GB.
Та това ме кара да се замисля, дали да не преподпиша договора до 4-ти, съответно без да взимам телефон или харесвайки си друга машинка. Чудя се дали сегашните планове ще са пак налични. В смисъл не ми е проблем да платя една такса от 99лв и да взема S8, ако трябва през май с читав план.
Какво мислите по въпроса, някакви съвети?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Че кой нормален би повярвал на Бачев? Човека обича да си измисля и хич не му пука :D
[Quote]В смисъл не ми е проблем да платя една такса от 99лв и да взема S8, ако трябва през май с читав план.[/Quote]
Очертава се през април да няма готини оферти, но няма гаранция, че нещата през май ще се подобрят...
[Quote]В смисъл не ми е проблем да платя една такса от 99лв и да взема S8, ако трябва през май с читав план.[/Quote]
Очертава се през април да няма готини оферти, но няма гаранция, че нещата през май ще се подобрят...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А има ли някаква опция стил да подпиша на по-нисък план без да взимам телефон, а след месец да подновя договора на по-висок план взимайки телефон?
Или пък да си платя телефона подписвайки сега, след като цените му са обявени, а да го получа когато им е наличен?
Или няма никакви подобни врътки?
Или пък да си платя телефона подписвайки сега, след като цените му са обявени, а да го получа когато им е наличен?
Или няма никакви подобни врътки?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При вивата няма шанс за подписване на промоционален план преди последните три месеца. Иначе на стандартен план може да подпишеш на по-висока такса.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сега ходих до Вива, момчето там каза, че няма как да се направи някаква схема. Според него би трябвало да пуснат нова промоция за великден, но да видим.
Погледнах P10 като вариант, ако подпиша сега, но не е моя телефон, ще се чака S8.
Иначе пича ми каза, че в последно време му правило впечатление, че след изтичането на договорите от 29лв, не ставали на 99лв, а си оставали на 29лв. Според него защото имало много оплаквания и хората като виждали сметка от 100лв, им теглили една майна и сменяли оператора, за това го спрели.
Погледнах P10 като вариант, ако подпиша сега, но не е моя телефон, ще се чака S8.
Иначе пича ми каза, че в последно време му правило впечатление, че след изтичането на договорите от 29лв, не ставали на 99лв, а си оставали на 29лв. Според него защото имало много оплаквания и хората като виждали сметка от 100лв, им теглили една майна и сменяли оператора, за това го спрели.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Разбрах от познат, че на военните им дават право да си вземат до 4 карти от Мтел. Въпросният познат е взел 4-те карти с по 12лв. (мисля беше) такса с неограничени минути и неограничен мобилен нет. (woo) Май спомена, че има и международни (неограничени, мисля беше) минути. Защо не пускат такава оферта за Великден или когато преподписвах??? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пред абсолютно същата дилема съм никой не може да каже със сигурност оставам ли на 30лв или таксата ще стане 100 , четох договора вчера и там пише „при изтичане се запазват същите условия до преподписване или прекратяване с едномесечно известие „ но на тези мошенници вяра не може да се има .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Току що разговарях с оператор който потвърди на 100% , след изтичане на договора таксата се запазва на 30лв до момента в който не реша да преподпиша или прекратя с предизвестие.