Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма такъв план за 17 лева при Теленор!
http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans?ref=home
http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans?ref=home
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
кофти, очаквах поне Мтел да пуснат нещо за Великден и да преподпиша.. но явно няма да стане.
Май ще се пренася номер към Булсатком, ако стартират на 15.05 както са обявили..
Май ще се пренася номер към Булсатком, ако стартират на 15.05 както са обявили..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това не е съвсем вярно. Тези планове ги има отдавна и то не точно за толкова пари.
От сума време имат за 15,99 500+500. Също от сума време имат пак за 15.99(намален от 20.99) 1000 мин+2000МБ. И двата са поне от месец, че и два може да е. Преди това не съм ги следил.
Миналия месец от няколко магазина звъняха да ми предлагат за 17 лв неограничени минути + 8 ГБ, но не знам дали още го има.
Теленор наистина доста са вдървили цялостното си поведение спрямо клиентите и то от поне година сигурно. Ама то си е за тяхна сметка. Те губят абонати.
От сума време имат за 15,99 500+500. Също от сума време имат пак за 15.99(намален от 20.99) 1000 мин+2000МБ. И двата са поне от месец, че и два може да е. Преди това не съм ги следил.
Миналия месец от няколко магазина звъняха да ми предлагат за 17 лв неограничени минути + 8 ГБ, но не знам дали още го има.
Теленор наистина доста са вдървили цялостното си поведение спрямо клиентите и то от поне година сигурно. Ама то си е за тяхна сметка. Те губят абонати.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, 15,99лв е плана , а не 16,99 както бях написал.На мен никой не ми предложи това 17 лв неограничени минути + 8 ГБ
За Вивата някой има ли инфо какво ще се предлага тия дни? Говоря за нещо различно от стандартното.
За Вивата някой има ли инфо какво ще се предлага тия дни? Говоря за нещо различно от стандартното.
-
- Регистриран: 02 авг 2007, 11:46
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Изтича ми договорът с Теленор, и вече нямат скрити оферти, цените на телефоните са по-високи от тези при конкуренцията, изобщо много ме разочароваха. Във Виваком още ли има скрити оферти?
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз преподписах с Виваком на офертата за "фенове" на Левски за 15,99 лв неогр. мин и 5 ГБ интернет в комбинация с телевизия която си имам. Трябваше само да направя гимнастиката да се обаждам на оператор да си поръчам карта Виваклуб Левски. Взех и едно Леново 2010 за 55 лв. кето вече пробутах на друг. Надявам се да съм бил полезен. Днес преди да подпиша обиколих и другите два оператора и видях новия каталог на Теленор там плановете си бяха пълна подигравка.
-
- Регистриран: 02 авг 2007, 11:46
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Благодаря! Остава да видя колко неустойка трябва да платя на Теленор.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз ще изчакам следващата седмица да видя ще има ли нещо ново при Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Попитах Виваком, ще имат ли Великденски промоции на авонаментните планове и те ми отговориха:
"Здравейте, специални Великденски оферти няма да предлагаме, че в момента имаме редица други промоции, сред които отстъпки до 80% за избрани модели телефони, бонуси за плановете SMART, таблети за само 1 лв. и други, с които може да се запознае на нашия сайт."
"Здравейте, специални Великденски оферти няма да предлагаме, че в момента имаме редица други промоции, сред които отстъпки до 80% за избрани модели телефони, бонуси за плановете SMART, таблети за само 1 лв. и други, с които може да се запознае на нашия сайт."
-
- Регистриран: 01 мар 2017, 09:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Отстъпките на мобилните телефони във Виваком са до 9 Април . ;)