Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: .
какво означава имаш лично
тука всичко е публично
ако искате да си чатите ползвайте друга платформа(angry)
тука всичко е публично
ако искате да си чатите ползвайте друга платформа(angry)
Re: Re: Re: .
Имаше един колега редовно обикаляше по офисите за нови скрити оферти, но го набедиха за просяк тук във форума.
Не знам дали ще продължи.
Не знам дали ще продължи.
Re: Re: Re: Re: .
От Боб към Мтел 1000 мин. моб. и фиксирани и 1000 мб за 10 лв.2 годишен договор и телефон за лев или безплатен,някакво Леново беше.Интересно е в ценовия сегмент 10 лв.
Мисля че можеш да добавиш и 4 gb нет за 4 лв. Така става 1000 + 1000 мин. + 4 gb за 14 лв.
Re: Re: Re: Re: .
Да, става въпрос за мен. Останах с впечатлението, че вече никой не се интересува от тези оферти и че по този начин ощетяваме(!) операторите (както бе описал един особен форумец), заради което са с отрициателен баланс накрая :)
Операторски тролове (pr отдели), не им обръщай внимание, навестяват форума от време на време, за да не ги забравим. :D
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,някой знае ли какво предлага Теленор от днес при скритите им планове?:)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
След малко ще ходя да си плащам сметките, а моя човек в теленора е на работа, и ще го попитам. Ако има нещо ново, ще едитна поста си. Ако нещо конкретно те интересува го напиши сега преди да съм отишъл.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Я питай дали няма 75% намаление на телефони и такси, като при м-тел та да се метна и аз на теленора :)