Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При Виваком може ли да се смени абонаментен план, да се мине на по-висока такса и да се вземе устройство ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не. Там подпишеш ли, 21мес. не можеш да ползваш промоция, нито за план, нито за телефон. Можеш да преподписваш само на по-висок план, на стандартни условия.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Вчера посетих магазин на Мтел и попитах как да преподпиша при тях на тарифата за 18 лева с 12 гига - безкрай 30? Момичето каза че няма проблем, само трябва да се обаде някъде и аз да и кажа номер на мой познат, който е с такъв план. Бихте ли ми помогнали?
Във виваком направо ми казаха, че немогат да ми предложат подобен план.
Вчера посетих магазин на Мтел и попитах как да преподпиша при тях на тарифата за 18 лева с 12 гига - безкрай 30? Момичето каза че няма проблем, само трябва да се обаде някъде и аз да и кажа номер на мой познат, който е с такъв план. Бихте ли ми помогнали?
Във виваком направо ми казаха, че немогат да ми предложат подобен план.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За преподписването на номера на жена ми казах, че миналата седмица, ама не знам точно кой ден са се обадили и са предложили това. Момчето се обади където трябва и уреди всичко.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
К'во стана, Бачев, пак ли се оказа лъжец? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не съм лъжец просто така ми казаха
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Заради отпадането на роуминга в ЕС, май наистина ще останем на сухо!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, новината за отпадането на роуминг е от последната седмица и може да е повлияла в последния момент
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Добре поне, че на Вива е останал Smart XL на 35лв като опция, иначе щях да се видя в приключение с взимането на S8 от оператор. :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Smart XL е 69.99 лв. стандартна цена..или 35 е при прехвърляне или преподписване ?