Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
То тва е ясно. Аз лично нищо не очаквам, защото си имам всичко та дори и повече за 24лв. Само ще си преподписвам договора от тук нататък на тия условия, и евентуално ще си взимам някакви телефони.
Спряха най-големия източник на пари за операторите с отпадането на роуминга, и съм сигурен, че ще има стегнация в целия европейски съюз. Сега войпа ще процъфтява!:)
Спряха най-големия източник на пари за операторите с отпадането на роуминга, и съм сигурен, че ще има стегнация в целия европейски съюз. Сега войпа ще процъфтява!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
днес преподписах за дъщеря ми на Телепор- 17,99 лв ,2000 минути към всички и 5000 мб ,неограничени към фейсбук и уатсъп.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]неограничени към фейсбук и уатсъп[/Quote]
Забелязах, че Теленор са променили условията за тези неограничени ФБ и У. Като ти свършат мегабайтите на бърза скорост, скоростта към ФБ и У също пада на 64/128 килобита... Т.е. не са напълно неограничени
Забелязах, че Теленор са променили условията за тези неограничени ФБ и У. Като ти свършат мегабайтите на бърза скорост, скоростта към ФБ и У също пада на 64/128 килобита... Т.е. не са напълно неограничени
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес ми се обадиха от Мтел да ми предложат, като лоялен клиент следната оферта за мобилен интернет: 7000мб интернет и 25 канала телевизия включително с Мтел спорт за 9,90лв./мес и подарък таблет Alcatel pixi 4. Обаче на мен не ми трябва мобилен интернет и отказах.
Роуминга прецака нещата
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]днес преподписах за дъщеря ми на Телепор- 17,99 лв ,2000 минути към всички и 5000 мб ,неограничени към фейсбук и уатсъп.[/Quote]
На мен за тези пари ми предложиха неограничени минути и останалите неща...
На мен за тези пари ми предложиха неограничени минути и останалите неща...
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Знам ,и аз преди три месеца преподписах на 15,99 лв неограничени и 5000 мб....обаче тези условия вече са в миналото а новите не са така изгодни както всички забелязваме..
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Така е. Заради нек'ви миячи на чинии, елфчета, камериерки на запад, които ще звънят безплатно на мама и тати в БГ, ние ще им плащаме сметките...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Така е. Заради нек'ви миячи на чинии, елфчета, камериерки на запад, които ще звънят безплатно на мама и тати в БГ, ние ще им плащаме сметките...[/quote]
И как разбра, че е заради тях? Те ли поискаха да отпадне роуминга? Или само тийнейджъри пътуват в другите страни-членки на ЕС по бригади?
Хайде стига злоба! Никой не ви е виновен за решението на мобилните оператори. :)
И как разбра, че е заради тях? Те ли поискаха да отпадне роуминга? Или само тийнейджъри пътуват в другите страни-членки на ЕС по бригади?
Хайде стига злоба! Никой не ви е виновен за решението на мобилните оператори. :)
Хич няма да подписвам на кофти условия. Ще си стоя свободен агент на сегашните и който ме иска, да даде нещо зарибително.