Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от centur » 18 апр 2017, 19:38

Добре, да речем, че знаеш за тази оферта, а нямаш никой познат ... тогава какво правим?
В моя случай пренасяне към друг оператор реши проблема макар и на малко по-висока цена, която въобще не ме бърка по принцип.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 18 апр 2017, 21:43

В случая щом става въпрос за пренос на карти на физическо лице, броя няма значение или поне броя до 7-8.
От тази цифра нагоре може да направите корпоративна група и там вече са истински добрите планове с добри параметри и цени.
Аз също исках за 1 карта да ми дадат само разговори, без интернет, но няма такъв план (става дума за карта в корпоративна група).
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

1357
Регистриран: 27 дек 2015, 20:52

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от 1357 » 18 апр 2017, 22:24

Добре де, май Бойко е прав за матриала. Какво значи че нямаш познат? Еми нали има толкова хора във форума. Просто помоли някой тук да ти даде номер и ще ти се даде - както направих аз.

t_btt
Регистриран: 03 фев 2014, 13:59

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от t_btt » 18 апр 2017, 23:08

А, всичките тези неща са пунти. Обучават ги да работят по този начин, а някои в магазините са толкова зле обучени, че не знаят.
Номер вече имате. По - горе са сложили и снимка от договор.
При мен стана по следния начин. Отидох и им казах, че са се обадили и са предложили този план, но не помня всички подробности. Е, с малко повече настояване стана работата.

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от centur » 18 апр 2017, 23:10

Мразя да се моля на хора да свършат услуга и винаги съм избягвал този начин вместо да се възползвам. Дали за добро, дали за лошо, но щом стария ми оператор не се сети да ме залива с оферти (както нахалстваха с телевизии, домашен нет, таблет и не знам какво още) просто е дошло времето да им тегля една, а не да диря номера с еди какъв си план спазарен под масата.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

t_btt
Регистриран: 03 фев 2014, 13:59

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от t_btt » 19 апр 2017, 07:20

За съжаление наистина ги обучават как да ни връткат, та да могат да ни измъкнат повече, без да ни дават повече. Тоест, налага се потребителите да ги натискаме, за да получим добри условия. Вашият начин е този. Моят е друг. Всеки си знае.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 19 апр 2017, 07:59

За 15-20лв какво толкова ще ги връткаш? Мислиш ли, че за тия пари оператора на всяка цена ще изуе гащи? Естествено е, че ще ви връткат. Тия услуги които ни дават струват много пари и на тях. Говорили сме го стотици пъти, че изграждането и поддръжката на една такава мрежа не струва два лева. :)

С отпадането на роуминга вече, ще ги виждаме тия оферти през крив макарон. Със сигурност пак ще има добри предложения, но на други цени. Неогр.разговори от 30лв нагоре с по 10-на гига на макс скорост, за повече 40-50лв. Вече се потвърждава, само трябва да отворите сайтовете на операторите.

[Quote]Мразя да се моля на хора да свършат услуга и винаги съм избягвал този начин вместо да се възползвам. Дали за добро, дали за лошо, но щом стария ми оператор не се сети да ме залива с оферти (както нахалстваха с телевизии, домашен нет, таблет и не знам какво още) просто е дошло времето да им тегля една, а не да диря номера с еди какъв си план спазарен под масата.[/Quote]
@centur, не го приемай по този начин. Само да ми беше драснал два реда и с удоволствие щях да свърша работа. Обичам да помагам на хората, както и на мен са ми помагали доста в този форум. Нали затова са такива форуми като този - да си помагаме!
Samsung GALAXY S22 Ultra

minix
Регистриран: 08 сеп 2016, 20:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от minix » 19 апр 2017, 10:12

Здравей. Можеш ли да ми пуснеш номер на лично с този план да им го дам защото вчера им показах снимката и те са размяха приятно и ми казаха че това е просто снимка и искат номер да видят в системата. Просто ако някой ми пусне номер с този план ще му бъда благодарен.

cvetomir1997
Регистриран: 14 окт 2013, 22:12

Мнение от cvetomir1997 » 19 апр 2017, 10:15

Здравейте,

Може ли да ми пратите телефонен номер, че бих искал днес да отида и да мина на плана за 18 лв на Мтел?

Благодаря предварително!

Nik_21
Регистриран: 02 фев 2017, 14:17

Мнение от Nik_21 » 19 апр 2017, 10:47

[Quote]Както многократно е писано, трябва само да кажете номер, който вече е подписал на този план.[/Quote]Колеги, много моля някой разбирач да ми обясни - ЗАЩО ТРЯБВА ДА КАЖЕШ НОМЕР на човек, който вече е подписал на този план? Служителите там в офисите нямат ли си в компютрите всички възможни планове и варианти. Защо клиента трябва да им доказва, че съществува такъв план и има хора подписали на този план?

Отговори