Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Вчера от Теленор ми звъняха. За 17.99 5000 мин + 5ГБ нет. При преподписване. За съжаление те си държат на високите цени на телефоните.[/Quote]
И на мен ми се обадиха за този план но с 2000 мин.
За мен минутите не са от голямо значение защото имам ниско потребление.
Аз искам да си остана на цена 14,99 но май няма как да стане.
И на мен ми се обадиха за този план но с 2000 мин.
За мен минутите не са от голямо значение защото имам ниско потребление.
Аз искам да си остана на цена 14,99 но май няма как да стане.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не претендирам за изчерпателност. Аз лично съм си харесал самсунг Галакси А3 2017. Е няма такава цена при Теленор. При останалите си направо на 50% надолу. Сега им поразгледах сайта. Май само за някои Айфони Теленор е по - добре. Самсунг, Хуауей, ЛГ направо са си по - скъпи при Теленор. Има наколко по-стари Сонита с по - хубава цена.
Това е то от бързия преглед на сайтовете на операторите. На новите и актуални модели цената при Теленор е по - висока. На всевъзможни планове. А за Галакси АР 2017 до вчера гарантирам.
Това е то от бързия преглед на сайтовете на операторите. На новите и актуални модели цената при Теленор е по - висока. На всевъзможни планове. А за Галакси АР 2017 до вчера гарантирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди седмица, може би, ми предложиха от Теленор някакъв план, който беше 11,99 с 1000 минути и 600 МБ. Имаха и за 10 лв(много орязан) 250 мин и 250 МБ. И на сайта им съвсем официално го имаше.
Сега са ги скрили от сайта, но май още ги има.
Сега са ги скрили от сайта, но май още ги има.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Спокойно, всичко това с роуминга е метод, с който операторите да накарат клиентите да подпишат колкото се може повече договори с мисълта, че подписват последната добра оферта за доста дълго време (евентуално при преподписване). Лични наблюдения сочат, че доста хора преминават от предплатени карти към абонаментни планове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
не знам колко преминават от предплатени към абонаментни, но с тия планове /поне официално обявените/ не знам кой би се заробил за 2 години..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Като цяло, бързо сравнение, в последните няколко седмици, ми показа, че и трите оператора ОФИЦИАЛНО като пакети за нови клиенти с по 1-2 сим карти предлагат почти едно и също. Единствено евентуално да се съобразиш с това колко познати/роднини или други хора, с които ще общуваш имаш на този оператор, тъй като обикновено дават неограничени минути в мрежите си. Отделно, ако вземаш телефон на лизинг с плана (или с еднократна такса) пак може да е показател. Иначе други разлики не виждам, при някои едно е повече, при други е по-малко, но пък другото е повече, зависи и какво се търси. Освен това, в интерес на истината, са малко хората, които подписват на официално обявените планове на всеки от операторите (като цяло умишлено операторите имат най-много до 5 официални оферти). Повечето клиенти намират изгодна "скрита" оферта или им предлагат нещо при комбинация с услуга, с цел да ги спечелят или при преподписване. Също така са малко изгодните оферти при смяна на оператор, един клиент прави това действие, ако е много недоволен и може да преглътне по-неизгодни оферти, тъй като на новите абонати не се дава особено много, освен предимно залъгване и привидно "уважение", докато подпишат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Според мене за Коледа виваком ще намалят плановете над 20лв и ще увеличат нета но с колко ще видим!
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Бачев, нали знаеш, че до Коледа има 8 месеца? :D
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Знам но най много за 15 септември да пуснат някоя друга оферта
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес питахме 1515 за преподписване на този план (11,99 с 1000 минути и 600 МБ). Отговорът - вече не може.