Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Какви предложения очаквате от операторите като скрити планове следващият месец? Аз имам още една карта за преподписване на 19-ти май и се надявам Мтел да запази 12гб+2гб+2гб и неограничени минути към вс и следващият месец.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нещо за 10-на лв за примерно 1000 мин + 1000-2000мб има ли ?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Отиваш в магазина и опитваш. Хубавите оферти от Декември-Януари приключиха и едва ли ще ги видим повече. Падането на роуминга няма как да не оскъпи услугите. Според мен няма да ти дадат това, което искаш. Теленор трудно поддават на пазарлъци.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И на мен от Теленор ми предлагаха по телефона за 17,99 2000мин и 5гб нет, но все още не съм се решил - да подписвам или да спирам картата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Я пак си помисли. Едни и същи неща се повтарят отново и отново, само че са в различни обстановки, хора, диалози... до колкото ги има де... Схващаш ли на къде та бия?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ходих в Мтел, питах дали мога да преподпиша и последният си номер официално на 19-ти май на същата оферта за 18лв. (12гб+2гб+2гб и неограничени минути) и те казаха, че ще ресетнат плана от един от другите ми два номера и пак ще стане. Също така ми споделиха, че от следващият месец ще имат нови планове и може да харесам някоя по-добра оферта, за което се съмнявам. :D
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]и те казаха, че ще ресетнат плана от един от другите ми два номера и пак ще стане.[/Quote]
Как се "ресетва" план? Кажете ми, за да мога и аз да си ресетна плана.
Как се "ресетва" план? Кажете ми, за да мога и аз да си ресетна плана.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако с един от другите си номера си преподписал на този план - в Мтел знаят как. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Ако с един от другите си номера си преподписал на този план - в Мтел знаят как.[/Quote] БЛАГОДАРЯ !