Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

blue ray
Регистриран: 18 фев 2017, 20:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от blue ray » 01 май 2017, 16:26

Някой знае ли изгодна оферта на Мтел с месечна такса около 15-16 лева, при която да има възможност за вземане на смартфон на лизинг/предплащане на промоционална цена? Имам възможност за преподписване на един от договорите, оператор се свърза с мен, но парадоксално на очакванията, не предложи нищо атрактивно, а само тарифите описани в сайта им, което го понесох доста шокиращо...

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 01 май 2017, 18:08

Има много варианти... от месеци говорим за скритите планове - прегледай последните коментари от последните 3 страници, за да не се повтаряме.

dedri2
Регистриран: 02 май 2017, 13:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от dedri2 » 02 май 2017, 14:05

аз също се интересувам от планове на мтел. Има писано назад, но доколко са актуални не се знае. Най-доброто, което на мен ми предложиха от Мтел като лоялен клиент за преподписване на договор беше за 21,99 - неограничени минути към всички и там някакви гб трафик. И това е от ходене в няколко офиса и накрая писане директно към мтел - customer support. Нищо по добро или по евтино. Сега съм на 16 лв месечна такса и неможаха да ми предложат нищо за тези пари( тоест предложиха ми, но минути само към мобилни, което е по зле от текущия ми тарифен план). На някой ако са му предлагали нещо за около 16лв, нека каже офис в София, където мога да отида.

Някой по назад в темата беше писал, че е преподписал с Теленор за 12лв на 1000 минути към всички. Днес ходих в пет офиса на Теленор и всички ми казваха, че такава оферта никога не е имало. Имало е оферта 1000 минути само към Теленор. Някой ще каже ли дали изобщо има такова нещо и в кой офис в София мога да я получа. При Теленор най доброто, което можеха да ми дадат беше 1000 минути и 1000 МБ за 20,99лв.

Поне при мен нищо от това, което са писали колегите по надолу не е валидно вече.
Ще очаквам някой да сподели дали има изгодни и читави оферти на Мтел и Теленор.

t_btt
Регистриран: 03 фев 2014, 13:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от t_btt » 02 май 2017, 14:43

Преди 2 дни ми предложиха 25% отстъпка от който план си ибера, но това не е много добро.
След това ми предложиха плана за 18 лв - неограничени разговори + 8 ГБ нет. Цената на телефона беше като при плана XL.
Надявам се, това да е актуално. Преди малко видях, че са сменили плановете (от вчера или днес е това)

[email protected]
Регистриран: 01 юни 2016, 20:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от [email protected] » 02 май 2017, 16:37

От 15.05 Булсатком Стартират нова услуга
19лв 10ГБ нет, Неогр. разговори в страната + международни дестинации Зона I и мобилна телевизия 45 канала.
разговорите ще се провеждат чрез приложението булсатком воис.
номерата започват с 0996.

mmstoicev
Регистриран: 30 апр 2017, 12:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от mmstoicev » 02 май 2017, 16:45

[Quote]разговорите ще се провеждат чрез приложението булсатком воис.[/Quote] Зад приложението булсатком воис се крие познатия на мнозина безплатен Zoiper. За Zoiper добро или нищо. :D(beer)

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Мнение от hddsoft » 02 май 2017, 17:19

Ако настоявиш, ще ти добавят още 3ГБ безплатно и така ще имаш 11ГБ. ;)

blue ray
Регистриран: 18 фев 2017, 20:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от blue ray » 02 май 2017, 19:12

Според мен, офертата на Булсатком е напълно безсмислена и безполезна. Не мисля, че ще има някакъв просперитет, освен ако не планират много сериозно подобрение на покритието на 4G мрежата си. Включеният мобилен интернет за този оператор е доста малко, като се сметне и покритието, което имат. Отделно, както споменах, не мисля, че някой би използвал телефония от тях, при положение, че при тези месечни такси с толкова малко покритие, услугата е обречена на провал, тъй като клиентите би следвало да се абонират за други мобилни оператори само за мобилен интернет, ако искат да използват услугата в цялата страна, което не мисля, че някой би направил. Освен ако не намалят месечните такси с към 70% или не увеличат покритието до почти национално, едва ли ще постигнат успеха, който вероятно очакват. Всичко в тази фирма, като цяло от години се случва по този начин. Пускат услуги, колкото да рекламират, че са пуснали още една услуга, независимо колко точно безполезна е тя. Дори и покритието на 4G мрежата им да беше национално, лично аз смятам, че отново нямаше да има особен успех, при положение, че става въпрос за VoIP, а не VoLTE.

Piponki
Регистриран: 29 юни 2006, 07:20

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Piponki » 03 май 2017, 06:23

Във Виваком има вариант при пренос на номер:
500мин + 5Гб за 20лв, при комбинация 15.99.
Това е единствения план, различен от официалните с цена до 20лв и приемливо количество интернет.

Griver
Регистриран: 09 апр 2015, 18:27

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Griver » 03 май 2017, 09:33

Добре де всички тези оферти само за пренос ли са, тези които нямат договор и тепърва искат да подпишат, не могат ли да се възползват от скритите планове?

Отговори