Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

ZEV1
Регистриран: 05 май 2017, 14:28

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ZEV1 » 05 май 2017, 14:33

Някой с план 10+2+2GB, неограничени минути и 18 лева месечна такса може ли да ми изпрати номер, че стигнахме до този етап с Мтел?
Благодаря предварително!

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 05 май 2017, 16:48

Аз съм с план 12+2+2ГБ за 18лв. Получих го, след като го поисках по имейл. Явно от общо 16ГБ сега са го намалили на 14ГБ и планът ти вероятно е друг.

Piponki
Регистриран: 29 юни 2006, 07:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Piponki » 06 май 2017, 04:47

А на кой мейл писа и какво точно им писа, ако не е тайна де? Плана включва ли минути към стационарни номера?

hddsoft

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 06 май 2017, 06:29

Пишеш: име, номер на титуляр и, че желаеш да преподпишеш на "Мтел Безкрай 30 Декември + 11ГБ мобилен интернет" за 18лв. даваш адрес и те ще ти се обадят, за да потвърдят и изпратят договора до вратата ти с куриер. Другият вариант, който предлагат е да ти пуснат плана и в рамките на 5 дни трябва да преподпишеш. Можеш да вземеш и смартфон с отстъпка като за 2XL. Плюс ще бъде, ако в имейла включиш вдъхновяваща мотивация.

Piponki

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Piponki » 06 май 2017, 10:49

Отрязоха ме и ме пратиха в магазин на Мтел или да им разгледам офертите на страницата, защото не съм бил техен абонат, а на БОБ. Тая фирма явно зорлен си гони клиентите.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 06 май 2017, 13:46

[Quote]Тая фирма явно зорлен си гони клиентите.[/Quote]
А още не си подписал. Представи си какво "клатене" ще е тогава и кой ще е булката.

recheck
Регистриран: 12 яну 2017, 19:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от recheck » 06 май 2017, 19:47

В крайна сметка никой не задължава някой да прави нещо против волята му. Не виждам какъв е проблема.

Piponki

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Piponki » 06 май 2017, 21:14

Проблема е в начина, по който се получава тоя вълшебен план за 18лв. То трябват молби, кандърми, ама номер на друг човек, който е на тоя план..... Просто имах желание да дам едни близо 400лв за 2 години, но с такова отношение няма да ги прибере Мтел. Друг ще е и ще са повече, конкуренти с нормално отношение към клиента дал господ ;)

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 06 май 2017, 21:55

[Quote]конкуренти с нормално отношение към клиента дал господ[/Quote]

И кои са тези, ако не е тайна?
Наистина ли се заблуждавате, че на някой му пука за нас, след като подпишем?
Ухажването е до полагане на подписа.
След това е 2-годишна мъгла...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

hddsoft

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 07 май 2017, 00:36

Ако съдя по личният си опит - не съм съгласен с теб. При мен от страна на Мтел - никога не е имало ухажване. Винаги сам съм си избирал планове и устройства, като два пъти съм преподписвал преди първите 6 месеца, ако не съм удовлетворен и когато има някакъв проблем - им пиша и го поправят. За сега съм най-удовлетворен от Мтел, преди бях на глобул (сега Теленор). Не харесвам сегашните им стандартни планове, но скритите им са най-добри и с огромна отстъпка за устройствата. Очаквам да преподпиша още 1 номер за таксата с 18лв. и да взема пак смартфон. Но като стандартни планове, за в момента са най-добри като предложения - Виваком.

Отговори