Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Има, да. Ако не се лъжа, бяха 600 минути и 600 мегабайта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако не се лъжа гледат цената на 30-левовия план, който в момента е намален на 25.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ходих в 2 офиса на теленор да питам за план при пренос. И на двете места ми предлагаха или официалните планове или да съм минел на някаква тарифа 10 за 1 месец и после вече като съм техен клиент имало по-добри планове. Нещо като татко ще ми купи колело, ама друг път.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Хора разберете че вече не се предлагат смислени планове за около 10-20 лв. Всичко с включени неограничени национални минути варира в диапазона 24-28 лв стандартна месечна такса, колкото и да обикаляте по офисите на мобилните оператори няма да ви се получи. Има останала само една вратичка и сега ще ви я опиша, ако успеете да се възползвате можете да ми благодарите.
[B]Ето и самата схема "операторска грешка", тя съществува при М-тел (начин договорът ви да изтече за около 15 секунди дори да е сключен за 2 години предния ден.[/B]
1. Отивате в офис на М-тел [B]задължително при познат или приятел[/B] работещ там.
2. Казвате му да отиде на промяна, да чукне върху тарифния план и да му даде инактив , в следващата стъпка избира спри плащането (премахва избиващите неустойки) и му дава изпрати заявката. Изчаква около 2-3 минути и звъни на отдел сейвинг клиенти, те ще искат да говорят с вас и се пазарите за нов план защото договора е изтекъл. Те ще ви предложат скрити оферти от които да си изберете. След направен избор от ваша страна те качват заявката и в магазина ви разпечатват договора за подпис и сте готови.
[B][u]Моля ви не коментирайте какво ще стане със служителя който ще го направи и дали го виждат от сейвинг клиенти, вместо да сте благодарни за инфото винаги търсите под вола теле, ако искате се възползвайте ако искате си давайте парите 2 години да видите колко сте умни.[/u][/B]
[B]Ето и самата схема "операторска грешка", тя съществува при М-тел (начин договорът ви да изтече за около 15 секунди дори да е сключен за 2 години предния ден.[/B]
1. Отивате в офис на М-тел [B]задължително при познат или приятел[/B] работещ там.
2. Казвате му да отиде на промяна, да чукне върху тарифния план и да му даде инактив , в следващата стъпка избира спри плащането (премахва избиващите неустойки) и му дава изпрати заявката. Изчаква около 2-3 минути и звъни на отдел сейвинг клиенти, те ще искат да говорят с вас и се пазарите за нов план защото договора е изтекъл. Те ще ви предложат скрити оферти от които да си изберете. След направен избор от ваша страна те качват заявката и в магазина ви разпечатват договора за подпис и сте готови.
[B][u]Моля ви не коментирайте какво ще стане със служителя който ще го направи и дали го виждат от сейвинг клиенти, вместо да сте благодарни за инфото винаги търсите под вола теле, ако искате се възползвайте ако искате си давайте парите 2 години да видите колко сте умни.[/u][/B]
нали се сещаш, че твоят приятел/познат ще остане без работа веднага щом описаното стигне до някой от мтел.. И тия от "сейвинг" клиенти толкова ли не могат да забележат кога е сключен договора и коя дата сме, че вече да е изтекъл?
Аз мога да ви благодаря, но няма да се възползвам от описаното, просто, защото това са небивалици.
Единствения приблизително такъв вариант (но става само за пренос на номера) е, ако сте с план, подписан преди месец юни 2017г. да подпишете на по-висок план без отстъпки и веднага да си пуснете за порт номера.
Това упражнение се прави за да се избегнат стотици левове неустойки, не за друго.
Описаното няма как да се случи, защото така наречения от вас "да отиде на промяна" не е активен и не позволява да се извърши каквото и да е действие.
Затова се говори по телефона с някой висшестоящ, който позволява това или онова и тогава панела става активен само в посока одобреното от отдела.
Единствения приблизително такъв вариант (но става само за пренос на номера) е, ако сте с план, подписан преди месец юни 2017г. да подпишете на по-висок план без отстъпки и веднага да си пуснете за порт номера.
Това упражнение се прави за да се избегнат стотици левове неустойки, не за друго.
Описаното няма как да се случи, защото така наречения от вас "да отиде на промяна" не е активен и не позволява да се извърши каквото и да е действие.
Затова се говори по телефона с някой висшестоящ, който позволява това или онова и тогава панела става активен само в посока одобреното от отдела.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
На мен също ми се струва недействително. Толкова ли е "невъзможно" да се провери датата, на която е подписан договора и тази, на която би следвало да изтече? Освен това има ли толкова "добри" познати, готови да рискуват работата си заради това?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]нали се сещаш, че твоят приятел/познат ще остане без работа веднага [/Quote]
Това ще му е най-малкият проблем- има едни членове от НК с които като нищо ще се запознае въпросният приятел/познат... А дори и да не го съдят уволнението ще е по чл. 190 от КТ и в резултат последващото намиране на работа става лееекичко сложно...
Това ще му е най-малкият проблем- има едни членове от НК с които като нищо ще се запознае въпросният приятел/познат... А дори и да не го съдят уволнението ще е по чл. 190 от КТ и в резултат последващото намиране на работа става лееекичко сложно...
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]slacker
Дата: 07.05.2017 09:41
Теленор за 18лв. неограничени към всички и 8GB интернет. [/Quote]
Как са минутите и интернета в роуминг, ако някой е пренасял номер и подписвал на този план?
Дата: 07.05.2017 09:41
Теленор за 18лв. неограничени към всички и 8GB интернет. [/Quote]
Как са минутите и интернета в роуминг, ако някой е пренасял номер и подписвал на този план?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днеска бях в офис на теленор, и на въпроса за този план ми беше отговорено че е само за настоящи клиенти на теленор!!