Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Сега с това войп приложение за телефония, ще избият рибата.[/Quote]
За съжаление ще последват съдбата на МАКС-а, ако помните в началото на годината какво писах за МАКС... (woo)
За съжаление ще последват съдбата на МАКС-а, ако помните в началото на годината какво писах за МАКС... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
преди малко Виваком за преподписване
20лв.
5 гб.
500 мин. към всички !
(whistle)
20лв.
5 гб.
500 мин. към всички !
(whistle)
-
- Регистриран: 18 апр 2017, 07:08
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Smart Net L - валидна оферта до края на месеца. 16лв в комбимация
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Иска ви се да последват Макс, но няма. Булсатком са съвсем, съвсем друг клас противник - първи по тв в страната, със страшно много интернет клиенти, със собствен сателит, който гарантирано ще им избие заема и ще ги изведе на плюс. Дори нещата толкова да се сговнят, че да си изгубят lte лиценза наесен, после ще вземат за 800 mhz и пак ще възкръснат. А нищо чудно и да ги купи голям чужд оператор, който да разбие олигопола.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В четвъртък в теленор ми предлагаха уж неофициална оферта :
2000мин и 2гб за 18лв била до 29.5, не приех, 15лв с 2гб и 1000мин повече си ме устройваше , имам 2 месеца още до изтичане на договора...
2000мин и 2гб за 18лв била до 29.5, не приех, 15лв с 2гб и 1000мин повече си ме устройваше , имам 2 месеца още до изтичане на договора...
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И сериозно ли си доволен от такава оферта? Лично за мен това е подигравка, но както и да е. Има ли смисъл Виваком да рекламират 4G-то си на всички с безплатните сивм карти, при положение, че ако някой реши да се абонира, първото, което ще го интересува са плановете, които предлагат. Колкото и добра реклама да имат, не мисля, че някой информиран би ги избрал. В интерес на истината, за голяма част от клиентите не са важни чак толкова високите скорсти, колкото по-голямо количество трафик било то и на по-ниска скорост. Все пак става въпрос за мобилни устройства, от каква точно скорост се нуждаят те? Операторите обаче се опитват да си пробудат "невероятните" мрежи като трик за заблуждения...
Иначе за Булсатком... От 10 години все някой прогнозира фалита на тази компания в "най-скоро време", ама все нещо прогнозата си остава само прогноза. Имат стабилна основа, не мисля, че скоро се вижда вариант за такава катастрофа. В интерес на истината, имаше вътрешни слухове, че се опитват да се продадат на Теленор, за това толкова амбициозно започнаха с мобилния интернет и VoIP, за да си вдигнат цената. Вероятно имат достъп до мрежата на Макс. Когато обаче разбраха, че Теленор нямат особено желание да ги купуват, нито да им предоставят роуминг, вече излязоха с изявлението "Нямаме пари и не можем за се занимаваме с мобилния интернет. Майната им на подписалите. Майната им на желаещите. Сега сме по-заети да осигурим милионите от другия източник. Изчакайте някоя друга година и може да започнам да Ви прибираме парите." Да, много професионално изказване. Като цяло, фирмата от всякъде крещи от професионализъм, но това също е отделна тема.
Иначе за Булсатком... От 10 години все някой прогнозира фалита на тази компания в "най-скоро време", ама все нещо прогнозата си остава само прогноза. Имат стабилна основа, не мисля, че скоро се вижда вариант за такава катастрофа. В интерес на истината, имаше вътрешни слухове, че се опитват да се продадат на Теленор, за това толкова амбициозно започнаха с мобилния интернет и VoIP, за да си вдигнат цената. Вероятно имат достъп до мрежата на Макс. Когато обаче разбраха, че Теленор нямат особено желание да ги купуват, нито да им предоставят роуминг, вече излязоха с изявлението "Нямаме пари и не можем за се занимаваме с мобилния интернет. Майната им на подписалите. Майната им на желаещите. Сега сме по-заети да осигурим милионите от другия източник. Изчакайте някоя друга година и може да започнам да Ви прибираме парите." Да, много професионално изказване. Като цяло, фирмата от всякъде крещи от професионализъм, но това също е отделна тема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Като цяло тарифите стават все по-зле,до Коледа минутата може да удари пак 2.40 (angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес от Мтел 18лв "Мтел Безкрай 30 Декември" 12ГБ нет+2ГБ вайбър+ 2ГБ фейсбук и неограничени минути към всички мобилни и фиксирани, а отстъпка за устройство като за "Мтел Без Граници L".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ама това за какво е,пренос,преподписване или...?