Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти не си ли на този план от доста време?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
+ вече и последният номер, но отстъпката за устройство вече не е като за 2XL.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Майка ми трябва да си прехвърли телефона от фирмен на личен. Сега минах през виваком да попитам за някой приличен план... от там ми отговориха няма скрити планове, само това което е на сайта :( Истина ли е това, че вече няма скрити планове при вива или?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Истината са ти казали - няма нищо скрито от известно време и скоро няма да има.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Казваш, който подписал промоционален план - подписал :|
А от тази Левски оферта някой възползвал ли се е? Дали е сложно да се сдобиеш с фен карта?
http://www.vivacom.bg/bg/1914
А от тази Левски оферта някой възползвал ли се е? Дали е сложно да се сдобиеш с фен карта?
http://www.vivacom.bg/bg/1914
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
получих смс от Мтел, че имали атрактивна оферта за моя номер и да ходя в техен офис.. Някой получавал ли е нещо подобно, има ли смисъл да се разкарвам или под "атрактивна" разбират Мтел "без граници" с 15% отстъпка, което ми предложиха и по телефона?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако пише оферта с интернет, значи е таблет с дейта карта за 7лв.на месец с 10гиги интернет и безплатен таблет на Алкател.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Има ли такава оферта?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не. Изпратиха ми смс. После ми звъннаха по телефона и им се поскарах.:|
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За първи път от не помня колко години от вчера след обяд съм без никакъв интернет и телевизия.Това след като оправиха споменатият по горе проблем сутринта.Страхотно обединение, няма що.Чакам си края на договора.
... нещо обърках темата (blush)
... нещо обърках темата (blush)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport