Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти па не млъкна за тая оферта
Кажи нещо за пренасяне?
Кажи нещо за пренасяне?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте !!! Първо много благодаря за този форум чета го от месеци и благодарение на вас знаех какво точно да си поискам от операторите 😉
Та да си дойдем на думата:преди месец ми изтече договора към мтел.Преди 2 седмици ми се обади оператор и ми предложи за около 26 лв 8 гб нет и неограничени и аз и казах че ще мина на друг оператор тъй като исках още нет и по-ниска такса.Вчера получих пак обаждане и ми предложиха 12+2+2 гб нет и неограничени минути за 18 лв . А аз благодарение на вас това и чаках да чуя но първоначално като го исках ми казаха че вече го няма 😀Каза че ще ми подготви документите и да отида в някой офис до 4 юни. Така че настоявайте и ще получите ! И благодаря още веднаж давате мн полезна информация.
И ако можете дайте нещо и на теленор тъй като и на женами трябва да преподписваме 😀
Та да си дойдем на думата:преди месец ми изтече договора към мтел.Преди 2 седмици ми се обади оператор и ми предложи за около 26 лв 8 гб нет и неограничени и аз и казах че ще мина на друг оператор тъй като исках още нет и по-ниска такса.Вчера получих пак обаждане и ми предложиха 12+2+2 гб нет и неограничени минути за 18 лв . А аз благодарение на вас това и чаках да чуя но първоначално като го исках ми казаха че вече го няма 😀Каза че ще ми подготви документите и да отида в някой офис до 4 юни. Така че настоявайте и ще получите ! И благодаря още веднаж давате мн полезна информация.
И ако можете дайте нещо и на теленор тъй като и на женами трябва да преподписваме 😀
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
moriana е другия профил на hddsoft :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма за съжаление. Има врътка евентуално да се прати имел със запитване към централата, да се намали цената на тотала от 25 лева на 20. Дори и тогава е трудно, защото се търсят повече от две карти за преподписване/пренос. Примерно ако сте четиричленно семейство и не искаш да плащаш повече от 20 лева на карта е вариант. Питах го моя човек по този повод още преди седмица, за един друг член на форума. Това е положението, Теленор се стискат.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Има я, има я офертата и този месец! :D Май скоро няма да я махат. Кофтито е, че устройствата вече са с отстъпка като за "L", а не както преди като за "2XL" - само в това е промяната.
@dphsk, не знам нищо за пренасяне. Обади се в отдел продажби и настоявай за тази оферта и да ти изпратят договора по куриер. Ако е невъзможно - попитай за друга оферта.
@Диян, точно така! Пиша си сам и си отговарям сам на себе си! :D
@dphsk, не знам нищо за пренасяне. Обади се в отдел продажби и настоявай за тази оферта и да ти изпратят договора по куриер. Ако е невъзможно - попитай за друга оферта.
@Диян, точно така! Пиша си сам и си отговарям сам на себе си! :D
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Браво! Колкото и да е неприятно на някои хора тук, Мтел все още предлага най-добрите оферти, макар и под масата. ;)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И на кого ги предлагат?
На тези които са над масата!
А нещо да привлекат нови клиенти?
А официалните им планове са най-дървени!
На тези които са над масата!
А нещо да привлекат нови клиенти?
А официалните им планове са най-дървени!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Защо тези планове са само за преподписващи и прехвърлящи се абонати, защо не важат и за новите, нали в крайна сметка всички ще плащат 2 години, каква е разликата?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Отново казвам, лично аз не съм убеден, че са само за преподписващи! Свържете се с отдел продажби или им пишете по имейл и заявете желаният план за 18лв! Дколкото разбрах има и някакъв друг за 25лв. с 20ГБ нет и неогр. мин. към всички. "Ти водиш!" Действайте! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Първият е само за преподписване.
Иначе съобщението "нали всеки ще плаща две години". Ами скритите планове се правят, за да задържат настоящите клиенти и да нямат висок процент загуба на клиенти. Въпреки, че те харесват и новите, но като цяло трите оператора са се договорили с цел наличие на клиенти за всички. Умишлено не дават добри оферти при пренос от друг оператор, друг въпрос е и до колко точно са конкуренция.
Иначе съобщението "нали всеки ще плаща две години". Ами скритите планове се правят, за да задържат настоящите клиенти и да нямат висок процент загуба на клиенти. Въпреки, че те харесват и новите, но като цяло трите оператора са се договорили с цел наличие на клиенти за всички. Умишлено не дават добри оферти при пренос от друг оператор, друг въпрос е и до колко точно са конкуренция.