Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 06 юни 2017, 13:07
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
+1!Снощи търсех из мрежата изгоден план,че сегашния ми е...... и попаднах на твоето мнение.Днес звъннах на мтел и си го поисках.Резултатът е,че вече ще съм на него,сега чакам документите и всичко е топ!(beer)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
"Неограничени към всички мрежи вкл. и стационарните
12гб нет+2гб вайбър и 2гб Фейсбук за 18лв..."
Под какво име е този план?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]"Неограничени към всички мрежи вкл. и стационарните
[/Quote]
"Мтел Безкрай 30 Декември" повтори се много пъти във форума.
[/Quote]
"Мтел Безкрай 30 Декември" повтори се много пъти във форума.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Стига лъга ,никъде не го дават.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес минах в един магазин на м-тел на Славейков и ме отрязаха за точно този план - предложиха ми нещо от сорта:безлимит '2ХЛ" за 23 лева. Ако имате информация къде, в кой офис може да се пробие казвайте за да действам.
пс. безплатните минути към всички мрежи ли са или само към мобилните, защото ме убеждаваха, че били и към фиксираните, а в общите условия пише за някакви 0,30лв/мин към тях
пс. безплатните минути към всички мрежи ли са или само към мобилните, защото ме убеждаваха, че били и към фиксираните, а в общите условия пише за някакви 0,30лв/мин към тях
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ама този план в магазин ли го търсите? :D Пишете имейл или се обадете на *88 и от там само могат да го дадат този план - няма как да стане от магазин! След като ви го дадат и пуснат в системата - тогава отивате в магазин или ви изпращат договора по куриер. В магазин - нямат как!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Оки - разбрах, днес ще ги бомбандирам през мейла да видим какво ще стане, че имам 2 карти безсрочни, дано да вкарат оферта :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не забравяй да пишеш имената на титуляра и тел. номер.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди около 2 седмици за приятел звъняхме на *88, но не му го дадоха. Предложиха му неограничени минути и 9 ГБ нет за 20, 39 май(за стотинките не съм сигурен), въпреки че доста ги въртяхме.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А преди това на какъв план е бил и каква част е ползвал от него?