Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти да не се махаш от мтел вече?
Напротив, от трите оператора само Виваком в момента дава нещо за пренос- плана Левски. При другите два само преподписване и стандартни(куци) оферти за нови абонати/пренос.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Този план, който ти цитира, се предлага и официално. Няма нищо различно.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Трябва ми нова карта до 20лв такса. Има ли нещо изгодно в момента?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз пратих еmail на мтел като им казах че искам да си прехвърля номерата от боб но ми дадоха само стандартните планове които са на сайта.Дали ако звънна на *88 ще дадат нещо повече.Този план мтел безкрай 30 12+2+2 дали го дават само за преподписване или и за прехвърляне.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
След 1-2 седмици мотане днес се обадих в М(ен)тел и какво предложиха: 18-левовата промоция за единия номер. За другия не можело, защото били на принципа: е[B]дно ЕГН - една оферта[/B]. За другия номер предложиха 30ГБ+неограничени за 33лв/м.(апарат по 2ХЛ+нет), което не ме устрои и се споразумяхме за 25лв/м+12Гб.(апарат по ХЛ).
Явно Мтел са най-сговорчиви,Септември влизам последните 4 месеца на Теленор,ще видим какво ще предложат.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
След като спаха няколко месеца покрай Нова година сега се сетиха, че могат да предлагат и добри планове. Само внимавайте да не ви дават от онея екстра пакети с нет, че роуминга ви ще е базиран на цената на пакета и ще имате смешни данни в ЕС.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това не е пазар за плод и зеленчуци, където ей така някой е решил да намали доматите или чушките, за да си продаде стоката. В сериозния бизнес всичко се прави на базата на разчети и анализи. Все пак операторите не мислят само колко абоната имат, но и за приходите, разходите, печалбата и пр.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Явно мтел имат най-големи разходи.Все пак печалбата като замине към Австрия тук не остава много ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport