Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мен също ме интересува това, дали от прима е възможно?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не. Този план е за преподписване. Може да опитате нещо с пакетните предложения. Там дават атрактивни оферти. С пакет интернет, телевизия и мобилна услуга, може да си докарате план нещо от рода на неогр.разговори и 6 гиги нет за 20-на левчета. Говоря само за мобилната услуга колко може да излезе, но в комбинация с другите две фиксирани услуги. Общо, може да се докара до към 35 левчета всичко. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ясно ще се мигрира към вива или теленор...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой друг, ако е успял да си издейства хубава оферта, като е преминавал от Прима? Все пак и аз се водя лоялен клиент, въпреки Примата. От около 10г. се ползва. Почти всеки месец се зарежда с около 15-20 лв. Но за 22 лв не ме устройват 6 гиги...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз се извинявам за включването, но да попитам кое ви кара да мислите, че в другите оператори ще получите добри оферти?
Най-вече при дебилите от Теленор, които стават все по-неадекватни във всеки един аспект на материята.
Най-вече при дебилите от Теленор, които стават все по-неадекватни във всеки един аспект на материята.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Писах няколко пъти, но още веднъж ще го направя:
За крайна цена 21.60 скачате с номера, но във фирма и получавате 12 гиги нет, неограничени към всички в БГ и 300 минути към зона ЕС, САЩ и Канада.
Иначе утре мога да попитам от Прима към план какво може да се помогне и ще пиша тук, в темата.
За крайна цена 21.60 скачате с номера, но във фирма и получавате 12 гиги нет, неограничени към всички в БГ и 300 минути към зона ЕС, САЩ и Канада.
Иначе утре мога да попитам от Прима към план какво може да се помогне и ще пиша тук, в темата.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 01 фев 2012, 18:45
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
А някакви по-евтини планове (12-13лв.) с повечко интернет няма ли?
Раговори не ме интересуват.
А някакви по-евтини планове (12-13лв.) с повечко интернет няма ли?
Раговори не ме интересуват.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз точно това направих но си спретнах собствена фирмена Мтел група на едно ЕТ.Три карти на Боб,като им спряха роуминга ги обединих в група,неограничени разговори към всички,5гб интернет за 18 кинта.Като доплатя 1лв нета става 7.2гб.От тях 4.2гб в роуминг (тествано).Мен лично това ме устройва перфектно,с жена ми двамата общо 8.4 гб като бяхме на почивка в Италия,не сме изразходили повече от 3гб общо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, след месец ми изтича договора с Теленор. Знаете ли за някакви хубави оферти за около 25-35лв. Държа основно на интернета. Искам да преподпиша договор с телефон на изплащане(S8 или S8+). Но съответно това, което виждам на сайта им не ме удовлетворява като цена(план с повече интернет + телефона излизат с около 10лв по-малко на месец във Виваком, но не съм им бил клиент 9 месеца за да ми го дадат на изплащане). Някой знае ли за някаква хубава оферта, с която мога да им извия ръцете малко и съответно, ако ми предложат такава оферта каква би била цената на телефона спрямо офертите в сайта на Теленор?
Благодаря!
Благодаря!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имат за 20 лева 3гб интернет и това е.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus