Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Бъзикаш се... Ако това им е политиката да си задържат клиентите, нямам думи. Все пак аз търся и нещо за малко повече пари... Ако наистина нямат е много разочароващо...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Скрита оферта за безплатните виваком карти на даскал.еу - 9.99 лв - 3000 мб на месец плюс безплатен 4g usb модем.
Забравих да питам модема само за ползване ли е или е подарък и дали важи в роуминг. Не съм решил още и се разбрахме да звъннат пак и ще ги питам.
Малко се притеснявам, че звънят сега, че изтичали. Според писмото, с което се разписахме за тях важат 6 месеца от 1ви февруари, т.е. до края на ЮЛИ. Реално се активираха няколко дена по-рано. Би трябвало до 20+ юли да са. И съответно дотогава да.я има и офертата.
Забравих да питам модема само за ползване ли е или е подарък и дали важи в роуминг. Не съм решил още и се разбрахме да звъннат пак и ще ги питам.
Малко се притеснявам, че звънят сега, че изтичали. Според писмото, с което се разписахме за тях важат 6 месеца от 1ви февруари, т.е. до края на ЮЛИ. Реално се активираха няколко дена по-рано. Би трябвало до 20+ юли да са. И съответно дотогава да.я има и офертата.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Скрита оферта за безплатните виваком карти на даскал.еу - 9.99 лв - 3000 мб на месец плюс безплатен 4g usb модем.[/Quote]
Това е i-Traffic S. И на мен ми го предлагат за преподписване, но не ме грабва. Сега плащам 7.90 лв. за 3000 мб на месец. Ако не предложат нещо по-добро май ще се разделяме.
Това е i-Traffic S. И на мен ми го предлагат за преподписване, но не ме грабва. Сега плащам 7.90 лв. за 3000 мб на месец. Ако не предложат нещо по-добро май ще се разделяме.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Договора ми е от 2015 г. Тогава този въпрос не беше на дневен ред. Мацето от ВИВАКОМ каза да мина пак след 30 юни като свърши промоцията на i-Traffic. Тогава ще питам за роуминг, но това не ме вълнува много.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Algor, говори ли днес с Мтелци какво могат да предложат на прима клиенти?!?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пичове и пички, виждам, че доста от вас имат опит в такива ситуации. Как да изнудя господата от Теленор да изкарат офертите от под масата. И по телефона и в офис им обясних, че офертата, която ми предлагат Виваком е по-добра от тяхната. Отговорът беше: "Това мога да ви предложа."(това, което всеки може да види в сайта им). Техен абонат съм от 7 години...
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някоя скрита оферта от Вива ? Повече нет и средно разговори? Само високи такси с мижав нет ми предлагат.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В някои магазини все още предлагат Smart Net L с 500 минути към всички и 5000 МБ. 15,99 е цената в комбинация, а без е 19,99.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
какви са тия 5000 мегабайта !?
Откакто ползвам стремио на месец 100 гига 2.25 мобилен и 50 домашен уайфай си заминават ! :D
Откакто ползвам стремио на месец 100 гига 2.25 мобилен и 50 домашен уайфай си заминават ! :D