Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от PoceH_BS » 07 юли 2017, 11:53

[Quote]От кого?[/Quote]

Виваком за преподписване и НЕ е план "Левски".
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Tadj
Регистриран: 10 дек 2013, 01:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Tadj » 07 юли 2017, 12:13

Дават ми само 19.99лв - 5000мин +4300Мб, което не ме устройва спрямо сегашния ми план за 14.99лв - 1000мин(стигат ми напълно) + 4000Мб.

Това нещо ново ли е?

bambam2k
Регистриран: 10 мар 2015, 17:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bambam2k » 07 юли 2017, 12:34

Не можеш ли да си продължиш сегашните условия само с анекс към стария договор, щом те устройват?
Задължнително ли трябва да избираш друг план?
В Мтел поне можеше така, ако те устройва текущия план те оставят на него.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от PoceH_BS » 07 юли 2017, 18:01

[Quote]Това нещо ново ли е?[/Quote]

Звъниш на 123, ако ти го предложат, подписваш в магазин.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

celitel
Регистриран: 19 апр 2017, 14:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от celitel » 17 юли 2017, 08:03

Не могат да спрат с клишетата и това си е. Като е лято и нещо пречи да се пуснат нови планове?

Иначе аз май видях какви ще са новите i-traffic - преди 2 седмици за кратко ги бяха обновили, включително с роуминг. Леко намаление на цените (Най-вече при най-скъпия план - от 39 беше на около 33 лв), но не и повече гигабайти. Но след йато цяло лято ще ”умуват”, дано размислят дотогава (И да пуснат повече трафик, де, не да размислят за намаляването на цените и да не пипат нищо...)

Отговори