Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 29 юни 2017, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Той не е за Левски специално, но е за преподписване. Иначе не би трябвало да има значение адресът.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А колко реално ползваш от този пакет?
Ако може да се вярва на сайта на Виваком, планът "Левски 1914" ти дава неограничени минути и неограничен нет (5 000 МБ на макс. скорост, после е боза, но за чат става) за 15,99 лв/месец.
Ако наближаваш края на договора си, звънкай на Теленор и им кажи, че се обаждаш да дадеш 1-месечно предизвестие, тъй като си намерил по-добра оферта. Съответно им я цитираш. Ако се съгласят да я покрият, тогава си помисли дали да останеш. Ако не, знаеш какво да правиш. "Мтел без граници XL" е колкото сегашната ти такса, но с неограничени минути. Няма роуминг обаче, ако това те вълнува изобщо. Без намаление няма смисъл от нея, ако не говориш по цял ден по телефона.
Избирай и звъни на сегашните за преговори. Ако не искат да те задържат, да се оправят. о/
Ако може да се вярва на сайта на Виваком, планът "Левски 1914" ти дава неограничени минути и неограничен нет (5 000 МБ на макс. скорост, после е боза, но за чат става) за 15,99 лв/месец.
Ако наближаваш края на договора си, звънкай на Теленор и им кажи, че се обаждаш да дадеш 1-месечно предизвестие, тъй като си намерил по-добра оферта. Съответно им я цитираш. Ако се съгласят да я покрият, тогава си помисли дали да останеш. Ако не, знаеш какво да правиш. "Мтел без граници XL" е колкото сегашната ти такса, но с неограничени минути. Няма роуминг обаче, ако това те вълнува изобщо. Без намаление няма смисъл от нея, ако не говориш по цял ден по телефона.
Избирай и звъни на сегашните за преговори. Ако не искат да те задържат, да се оправят. о/
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте.
За преподписване към Вивата има ли нещо?
Днес бях до офиса и ми предложиха плановете от списанието (angry)
За преподписване към Вивата има ли нещо?
Днес бях до офиса и ми предложиха плановете от списанието (angry)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Към момента трудно ще ти дадат хубав план,изчакай поне до септември тогава ще има оферти!
[Quote]Теленор са с най-умрелите оферти в момента... Понеже ми изтича договора, минах през тях и скритите планове, които ми предложиха бяха за 18лв - 2000 мин и 2000 МБ. и за 22 лв неограничени минути и 3000 МБ... Смешна история, особено че до преди няколко месеца предлагаха 16 ГБ за 25лв на сайта си.[/Quote]
@pzhekov Както го написах в началото на месеца, това е...
@pzhekov Както го написах в началото на месеца, това е...
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор имат проблеми с мрежата последно време и може би затова не търсят агресивно клиенти, че ще се скапе съвсем!
Аз пък искам да си взема пак на Виваком една карта, че имах преживяване с МТЕЛ и роуминга на бизнес плановете им , за които не важат Европейските правила :D.
Но нещо наистина няма нищо освен тези от "списанието". Тамън си харесах S8 за 1100 лева кеш...
Но нещо наистина няма нищо освен тези от "списанието". Тамън си харесах S8 за 1100 лева кеш...
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В операторите всички с ръководни длъжности са някакви закостенели мозъци/коне с капаци - имат си някакви неписани правила и си ги следват до дупка,като това да не се предлага нищо ново и изгодно през летните месеци, а задължително от 15-и септември.
Защо мислиш, че Теленор имат проблеми с мрежата? Аз скоро пътувах из Южна България и според мен мрежата на Мтел е най-зле в малките градове, селата, и извън тях. Около язовир Доспат по планините наоколо не очаквах, но Виваком и Теленор имаха 4G, като по-силния сигнал беше на Теленор. Мтел почти няма 4G по тия места, в селата и малките градове, и извън тях.
Хора, здравейте. Днес в Мтел ми предложиха една оферта, кажете ми, дали ще се прееба с нея, ако я приема.
За 40 лв. неограничени към всички и 9гб, би трябвало да са 12 гб. Защото е 26 левовата оферта, (може и да не съм разбрал правилно)там със останалите неща към ЕС. Интернет за дома 75 мб. И телевизия 149 канала от които 19 HD
Имам нужда и от 3те неща, кажете за тези пари, заслужава ли си?
За 40 лв. неограничени към всички и 9гб, би трябвало да са 12 гб. Защото е 26 левовата оферта, (може и да не съм разбрал правилно)там със останалите неща към ЕС. Интернет за дома 75 мб. И телевизия 149 канала от които 19 HD
Имам нужда и от 3те неща, кажете за тези пари, заслужава ли си?