Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
По-скоро питах за подписване на договор, който влиза в сила след месец-два, едва ли е толкова невъзможно при положение, че се връзваш за 2 години напред...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Седем дена е максималния срок (по закон) с който можеш да отложиш влизането на договора в сила при мобилните оператори.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Идеята на срочната промоция е да те привлече сега, не след 2 месеца. Няма вариант, в който ще те чакат толкова дълго при същите условия, въпреки че те закрепостяват за 2 години после. Напълно е възможно промоцията да бъде продължена, но няма гаранция.
Или прекъсвай договора с Теленор, като платиш таксите за оставащите 2 месеца, или изчакай да свърши договорът и тогава се оглеждай за нещо по-изгодно. Може пък те самите да ти направят оферта. Няма как да знаеш, преди да си им казал, че обмисляш да ги напуснеш. В момента не можеш да се пазариш, но когато договорът изтече, ще си в позиция да поставяш условия - "или ми предлагате добра оферта, или получавате предизвестие за прекратяване."
Или прекъсвай договора с Теленор, като платиш таксите за оставащите 2 месеца, или изчакай да свърши договорът и тогава се оглеждай за нещо по-изгодно. Може пък те самите да ти направят оферта. Няма как да знаеш, преди да си им казал, че обмисляш да ги напуснеш. В момента не можеш да се пазариш, но когато договорът изтече, ще си в позиция да поставяш условия - "или ми предлагате добра оферта, или получавате предизвестие за прекратяване."
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте ,
септември ми изтича договора при Глобул/Теленор , в момента съм със 1000 мин + 2000 mb и плащам 15.99 от промо плана от 40.00 лв.
Днес ми предложиха за 17.99 - 2000 мин + 4000 mb и за 20.99 - неограничени + 7000 mb.
Мислех да се преместя във Виваком .Но не предлагат по добра оферта от тези.
Да приема ли или да изчакам в последния момент.Казват че важат до края на месеца.
септември ми изтича договора при Глобул/Теленор , в момента съм със 1000 мин + 2000 mb и плащам 15.99 от промо плана от 40.00 лв.
Днес ми предложиха за 17.99 - 2000 мин + 4000 mb и за 20.99 - неограничени + 7000 mb.
Мислех да се преместя във Виваком .Но не предлагат по добра оферта от тези.
Да приема ли или да изчакам в последния момент.Казват че важат до края на месеца.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Приеми,по добре от това няма,от септември ще е по добре и после за коледа,такава им схемата с проциите
Здрасти,
Има ли причина да сменяш Теленор - не си доволен от обслужването, лошо покритие, висока такса, нещо друго? 17,99 лв е приемлива такса, макар че Виваком имат по-евтина оферта - "Левски 1914", но в комбинация с друга услуга.
Има ли конкретна причина да обмисляш да минаваш към Виваком? Имаш ли други услуги от тях? А от Теленор? Колко реално ти е средното месечно потребление, без да се ограничаваш? Досега си бил с 1000 минути, а казваш, че ти предлагат двойно повече, дори неограничени. Имаш ли въобще нужда от неограничени минути?
Не забравяй да искаш от Теленор договорът да е за 1 година. Ако няма проблем, спокойно можеш да си останеш с тях. Можеш и да изчакаш, докато реално свърши договорът и да видиш какво тогава ще ти предложат като настоящ клиент, който няма какво да губи, както и какво ще предлагат другите оператори.
Има ли причина да сменяш Теленор - не си доволен от обслужването, лошо покритие, висока такса, нещо друго? 17,99 лв е приемлива такса, макар че Виваком имат по-евтина оферта - "Левски 1914", но в комбинация с друга услуга.
Има ли конкретна причина да обмисляш да минаваш към Виваком? Имаш ли други услуги от тях? А от Теленор? Колко реално ти е средното месечно потребление, без да се ограничаваш? Досега си бил с 1000 минути, а казваш, че ти предлагат двойно повече, дори неограничени. Имаш ли въобще нужда от неограничени минути?
Не забравяй да искаш от Теленор договорът да е за 1 година. Ако няма проблем, спокойно можеш да си останеш с тях. Можеш и да изчакаш, докато реално свърши договорът и да видиш какво тогава ще ти предложат като настоящ клиент, който няма какво да губи, както и какво ще предлагат другите оператори.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Там където работех почти нямаха покритие , а реално и 1000 мин не мога да изговоря.По скоро предпочитам повече нет.Ще изчакам края на договора - септември.
Договор за една година - ще опитам , но тогава незнам как ще се отрази цената на хонор 8/9 , мисля да го взимам от Теленор.
Договор за една година - ще опитам , но тогава незнам как ще се отрази цената на хонор 8/9 , мисля да го взимам от Теленор.
Бях на същия като твоя. В крайна сметка подписах точно този за 21 лв, понеже едва ли ще пуснат в близко време кой знае колко по-добър и не ми се рискуваше да го изтърва. Няма никакви други благинки като hbo go и т.н. Capture е 25gb, за роуминг 2500мб.. Нищо особено. Скръндзи :D D:
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте. Някой може ли да ми отвори очите. Проблема..то всъщност не е проблем. Ситуацията е следната. От 4 месеца от Виваком ме гонят да преподписвам договор. Абонат съм им от 5 години. Последния телефон си го взех оттам като го платих кеш с преподписването. Онзи ден бях в техен офис и бях неприятно изненадан, че не могат да ми дадат флагман на изплащане + преподписване, освен ако не платя много дебела първоначална вноска. Попитах и в Теленор - там същия хуй, пък навсякъде гърмят реклами за телефони на изплащане и от трите оператора!? Аз ли нещо бъркам, или всичко е това условна работа. Адски съм разочарован, най-вече от виваком, понеже по никакъв начин офертата не им е по-добра от тази на Теленор.
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Гонят те да преподписваш договор защото за всеки договор нов или стар клиент служителя взима бонус.
Не си длъжен !!!
Не си длъжен !!!