Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте искам да помоля някой ако знае скрит актуален план за преподписване до 20 лева с много мегабайти и много или неограничени минути на виваком благодаря предварително.....
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
17,99-6гб и неограничени минути
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това си е официален план, май никакви изгодни скрити оферти нямат Вивата :D
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И какво по - изгодно от това а? Тва ако мога ся да го взема се родя бре човек, аз съм на зимния М, пак не са му лоши минутите и МВ но летния е супер. Направо не знам понякога какво искате, за 5 лева всичко free няма как да стане :D!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел Началото на Юли 2016г от *88 (на мобилния екип не им пуснали оферти по канала)оферта за задържане на клиент 24м :
15 лв - неограничени разговори към всички НАЦИОНАЛНИ мрежи + 2ГБ Viber + 2ГБ Facebook + 3ГБ нет без ограничение в направлението ... после 64Кб/с.
25лв - неограничени разговори към всички НАЦИОНАЛНИ мрежи + 2ГБ Viber + 2ГБ Facebook + 14ГБ нет без ограничение в направлението ... после 64Кб/с + неограничени смс към Мтел + 200 мин към ЕС + в роуминг в ЕС - 200 мин (вх/изх) + 200 смс + 200МБ.
+ LG G3 за 14,48лв/месец
15 лв - неограничени разговори към всички НАЦИОНАЛНИ мрежи + 2ГБ Viber + 2ГБ Facebook + 3ГБ нет без ограничение в направлението ... после 64Кб/с.
25лв - неограничени разговори към всички НАЦИОНАЛНИ мрежи + 2ГБ Viber + 2ГБ Facebook + 14ГБ нет без ограничение в направлението ... после 64Кб/с + неограничени смс към Мтел + 200 мин към ЕС + в роуминг в ЕС - 200 мин (вх/изх) + 200 смс + 200МБ.
+ LG G3 за 14,48лв/месец
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тези оферти на мтел само за хора с изтекли договори ли са? Или задържат и хора с действащи договори за още 24 м.
Как може да се поискат тези оферти без да ти отговорят, че не знаят да има такива.
Как може да се поискат тези оферти без да ти отговорят, че не знаят да има такива.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Неограничени + 8 GB Нет :) за 20лв :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Моят беше изтекъл преди 7 месеца, звъннах и казах за две карти искам оферти понеже Виваком предлагат тва и тва ... хайде да измислим нещо, че ще пренасям номерата май ... почнаха ме със стандартния безкай - НЕ; втори опит с разговори към всички вече и малко нет - НЕ; трети опит с нет и минути към мобилни мрежи само - НЕ, последваха обяснения, че ме губят и воала четвърти опит с тази оферта, пратете ми ги на мейла и ще си помисля ... кат си помислих се договорихме и за лг г3 с по-ниска вноска от тази при виваком, пък ударих и намалението и в магазина смъкнаха още вноската ... общо 6 разговора и разкарване до 2 магазина за да намерят бройка телефон, та така докато не ги сгърчиш няма да ти дадат оферта ... реално това са миналогодишните планове безкрай 30 и 50 с намалени на половина такса и добавени 8 и 2 гигабайта нет ... успех колега :)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз и хич не си сгърчих, директно си прехвърлих номера демекври месец към теленор, след жалкият им опит 4 пъти да ми предлагат едни и същ план Трансфер за 15 или 16 лв. беше. Щом не искат да си задържат клиент от поне 9-10 години си им бих шута.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Този план от 25 лв, ако параметрите му са такива, изглежда доста прималиво.