Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

bambam2k
Регистриран: 10 мар 2015, 17:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bambam2k » 20 авг 2017, 01:38

Моля ,Само да сме по точни и коректни.
Уточнявайте и кое е за преподписване и кое е за нови клиенти?
Кое е цена в комбинация с други услуги и само при единствено мобилна услуга?

че става като подвеждаща реклама.

Виваком - план Левски е само за нови клиенти, но фенове и е 16 само в комбинация с други услуги иначе нормално си е 20.

Теленор искат да си им клиент поне месец за да стигнеш до тия оферти или май да преподисваш.

Мтел също офертите са само за преподписване и след тежки пазърлъции и стандартната порция унижение за да им останеш клиент.

koklo_2
Регистриран: 11 сеп 2013, 17:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от koklo_2 » 20 авг 2017, 01:50

Извинявай, прав си, трябваше да уточня. Дадоха ми ги за пренос и не знам дали важат за преподписване.

bambam2k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bambam2k » 20 авг 2017, 01:52

За пренос от друг оператор към МТЕЛ ли?
Може ли инфо, как стана по подробно, за кой град , че съм на зор?

Аз знаех че тези оферти ги дават само за преподписване,
за нови клиенти са си по стандартните оферти от брошурите.

koklo_2
Регистриран: 11 сеп 2013, 17:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от koklo_2 » 20 авг 2017, 13:22

Взех брошурка на виваком, отидох в мтел и ги попитах какво по - добро могат да ми предложат от виваком /като им показах плана Smart L+/, и ми предложиха двата плана, за който ти писах по нагоре. Става въпрос за Плевен, ако магазина ти е толкова важен, предпочитам да ти го напиша на лс. :)

bambam2k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bambam2k » 20 авг 2017, 21:30

Благодаря.
Магазина не е важен.
Ти си беше на виваком и се премести в Мтел ли?
Този план направо в офиса на Мтел ли ти го предложиха, как се казва планът по точно, ако може ?

Днес питах в Бургас в Мтел кво имат за прехвърляне
от друг оператор - неогр мин и 6000 при комбинация с ТВ за 22. 40 лв.
Може в Плевен да са закъсали за абонати и да правят някви фокуси и гимнастики ?

HaTpanHuK
Регистриран: 31 окт 2016, 17:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от HaTpanHuK » 21 авг 2017, 16:03

Някой може ли да ми услужи с талон на Виваком за плана Левски? За преподписване съм и не може без него :( Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете.

bambam2k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bambam2k » 21 авг 2017, 16:22

Какъв е тоя талон на виваком и как изглежда ми е чудно?
Ако не бързаш поръчай си фен карта и си плати членски внос и доставка чрез nkp.bg но ще стане към 20 лв и няколко седмици мотане/чакане.

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от sabin_zaimov » 22 авг 2017, 00:00

Ако си клиент на Виваком се обади на 123 и си поръчай карта Виваклуб левски, напълно безплатна е и с нея става. Даже не е необходимо физически да се носи директно се налива в тяхната система. Аз имам още една карта дето след месец ще е за преподписване и мисля да я мина на Левски.

The/Hunter/Of/Price
Регистриран: 22 авг 2017, 00:07

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от The/Hunter/Of/Price » 22 авг 2017, 00:19

"Специалните" оферти които предлага Теленор са:
1. Неограничени минути и 7000МБ в България за 20,99лв
2. 2000мин. национални минути и 4000МБ в България за 17,99лв.
И двете вървят с облачно пространство от 25ГБ където може да се съхранява всичко.
Предпочетох втората тъй като сегашният план ми изтича октомври месец и посленият план на който бях е 1000 национални минути и 2000МБ за 14,99лв.

kruzo
Регистриран: 18 сеп 2008, 22:11

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от kruzo » 22 авг 2017, 07:45

Аз също съм на 14.99 изтича началото на октомври и ми предлагат същите планове , които след изтичане на договора си остават на същата цена.Но все още се двоумя дали да не се прехвърля във Вивата.
Между другото тези два плана ми ги предлагат от два месеца и били специално за мен :)

Отговори