Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Бачев, това е тема за скрити оферти от трите оператора в страната, а не извън нея! Кога ще се научите да пишете по темите? Почистих я сутринта колкото можах, но продължавате.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Макар да не е по темата ще ти кажа че офертата е напълно нормална и ценово издържана. Разликата е в доходите на клиентите тук и там, има и разлика в манталитета. Хората там може да плащат такива пари докато ние тук никога няма да ги платим. Как ти звучи да платиш 20 паунда месечно ? Това е около 50 лв а тук се търсят оферти в ниския сегмент до 10 лв с включен неограничен трафик и неограничени разговори. Сравнявайте предлаганите тук от нашите оператори оферти защото чуждите тук не ни топлят.
Сега и малко по темата, темата е хубава но вече е за изтриване заради липсата на скрити оферти. Вече скритите оферти се предлагат по телефона и дори някой да сподели тук такава оферта никой който я поиска няма да може да се възползва от нея. Вземете за пример военните карти, всички знаят за тях но ги ползват една шепа хора, останалите плащаме техните сметки.
Сега и малко по темата, темата е хубава но вече е за изтриване заради липсата на скрити оферти. Вече скритите оферти се предлагат по телефона и дори някой да сподели тук такава оферта никой който я поиска няма да може да се възползва от нея. Вземете за пример военните карти, всички знаят за тях но ги ползват една шепа хора, останалите плащаме техните сметки.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Наистина няма скрити оферти.
От Теленор ми заявиха, че могат да ми дадат само официални за пренос.
От Теленор ми заявиха, че могат да ми дадат само официални за пренос.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Много ще се затягат нещата вече. Има все още скрити оферти, но както се каза са само по телефона - индивидуално. На мен ми предложиха миналата седмица два варианта, единият беше за 18 лв 2000 минути и 5000 мегабайта, а другия за 25 лв неогр.разговори, 100ГБ Кепчър, безплатно HBO GO, 200 минути зона1/2 и 20000 мегабайта понеже съм им бил ценен лоялен клиент. Отидох после в офис да ги видим там какво ще кажат и ми показаха среден пръст. Предложиха ми плановете които си ги има и на сайта им. :D
Цените ще се вдигат, и единствените намаления по празниците, ще са част от таксите при подписването на двугодишен договор. Цените на устройствата също ще са близки до официалните с по-малките планове.
Цените ще се вдигат, и единствените намаления по празниците, ще са част от таксите при подписването на двугодишен договор. Цените на устройствата също ще са близки до официалните с по-малките планове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Щом е така, и ние пък ще затягаме кесиите, да видим до къде ще стигнат.(whistle)
И аз мисля, че не е заради роуминга, а просто картелът е по-задружен от всякога. Така или иначе наистина могат да пуснат планове без роуминг, а да товарят хората, които ще го ползват. И да, могат да пуснат планове с по-малко минути и повече интернет - винаги има вариант и те да са доволни, и ние.
Но не, трябва да извиват ръце. Ами да си държат скъпоценните (В техните представи) минути и най-вече интернет.
Май забравят, че повечето неща струват само толкова, колкото хората са готови да платят за тях. Ще трябва да им се припомни.
Така и не се научиха също, че с предплатени или с по-необвързващи договори повече хора ще им платят повече. Едно е да имаш 50 лв на месец при 150 лв неустойка, съвсем друго е да ги плащаш когато искаш.
И аз мисля, че не е заради роуминга, а просто картелът е по-задружен от всякога. Така или иначе наистина могат да пуснат планове без роуминг, а да товарят хората, които ще го ползват. И да, могат да пуснат планове с по-малко минути и повече интернет - винаги има вариант и те да са доволни, и ние.
Но не, трябва да извиват ръце. Ами да си държат скъпоценните (В техните представи) минути и най-вече интернет.
Май забравят, че повечето неща струват само толкова, колкото хората са готови да платят за тях. Ще трябва да им се припомни.
Така и не се научиха също, че с предплатени или с по-необвързващи договори повече хора ще им платят повече. Едно е да имаш 50 лв на месец при 150 лв неустойка, съвсем друго е да ги плащаш когато искаш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз пък съм си доволен от 5GB и неогр минути за 11.60 , които препътувах над 300км , за да подпиша.
Още веднъж благодаря на кравата за наистина ценното инфо!
Още веднъж благодаря на кравата за наистина ценното инфо!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Последните няколко години много ни разглезиха. То не бяха скрити оферти, то не бяха промоции за 15-на лева всичко, и въпреки това 8 от 10 човека пак бяха недоволни. Дори имаше коментари, че трябва да ни подаряват телефони с евтините планове. Е, сега тройката бързо - бързо, ще ни върне в реалността от преди 5-6 години.
[Quote]Май забравят, че повечето неща струват само толкова, колкото хората са готови да платят за тях. Ще трябва да им се припомни.[/Quote]
Забравяш какво беше преди 5-6 години, но въпреки всичко хората плащаха. На мен сметките от тогава ми намаляха с до три пъти, което си е много добре. Това са търговски дружества, а не червен кръст. Плюс това нормалните хора не могат без телефон.
П.С. Като говорим за скрити оферти, от Мтел ми направиха уникална оферта по телефона, въпреки че бях решил твърдо да ги махам. Обадиха ми се от някакъв отдел лоялни клиенти и си говорих с една мацка. Обясних супер любезно, че нямам нужда вече от домашен нет, а само от телевизия, но предпочитам да ги получа от друг оператор. Е, тя още по-любезно ми вкара такава оферта, че ме хвърли в трета глуха. Мтел Разширен + 100 мбпс + всички спортни платени канали + HBO пакета, както и техния платен пакет, всичко тотал 21,78 лв. По договор, когато ми дойде по куриера пишеше, че ще плащам 28 лв. Е, плащам си колкото договорих с мацката близо 22 лв. Но пак повтарям, това е индивидуална скрита оферта.
[Quote]Май забравят, че повечето неща струват само толкова, колкото хората са готови да платят за тях. Ще трябва да им се припомни.[/Quote]
Забравяш какво беше преди 5-6 години, но въпреки всичко хората плащаха. На мен сметките от тогава ми намаляха с до три пъти, което си е много добре. Това са търговски дружества, а не червен кръст. Плюс това нормалните хора не могат без телефон.
П.С. Като говорим за скрити оферти, от Мтел ми направиха уникална оферта по телефона, въпреки че бях решил твърдо да ги махам. Обадиха ми се от някакъв отдел лоялни клиенти и си говорих с една мацка. Обясних супер любезно, че нямам нужда вече от домашен нет, а само от телевизия, но предпочитам да ги получа от друг оператор. Е, тя още по-любезно ми вкара такава оферта, че ме хвърли в трета глуха. Мтел Разширен + 100 мбпс + всички спортни платени канали + HBO пакета, както и техния платен пакет, всичко тотал 21,78 лв. По договор, когато ми дойде по куриера пишеше, че ще плащам 28 лв. Е, плащам си колкото договорих с мацката близо 22 лв. Но пак повтарям, това е индивидуална скрита оферта.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Заради тези скрити оферти щя ги накажа и ще си карам само със служебната карта - от мен картела ще вземе 0 (нула) лева с ДДС. (woo).
Когато беше време да преподписвам - бях с план на Вива за 100 лева намаления на 30 се подиграха и нямаше нито една свястна оферта. Идеята беше да ни прецакат тия дето първо се вързахме на 30 лева с 10 гб. Нет. Тогава да чакам до Нова Година значеше 2 месеца по 100 лв. не мерси. Спрях я и оттогава съм без лична карта. Май така и ще продължа.
Когато беше време да преподписвам - бях с план на Вива за 100 лева намаления на 30 се подиграха и нямаше нито една свястна оферта. Идеята беше да ни прецакат тия дето първо се вързахме на 30 лева с 10 гб. Нет. Тогава да чакам до Нова Година значеше 2 месеца по 100 лв. не мерси. Спрях я и оттогава съм без лична карта. Май така и ще продължа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Едно време беше друго. Първо, че нямаше толкова смартфони и програмки от типа на Вайбър, а и voip (Аз може да не го харесвам, но както се вижда някои хора си ги устройва дори сега. А като се вдигнат цените, ще са още повече). Нямаше и 4г, тогава минаваше номерът, че няма капацитет и е нормално да дерат кожи. А и както казваш хората са се ”разглезили” (Аз не мисля така - технологиите са достатъчно напреднали и по-скоро обратното не е нормално - подобни услуги да са лукс. А ето, че и на смартфоните се вдигат цените. Там няма роуминг и съвсем не може да се оправдае с друго освен, че хората са готови да платят толкова) - не мисля, че като вдигнат цените, масово ще започнат чинно да цакат повече, вместо да мислят за алтернативи. Има и такъв момент, че като скочат цените, ако пак не ти стига предлаганото дори за малко повече пари, защо да ги даваш? Като ще се ограничаваш, при всички случаи, поне да не плащаш много.
В момента и Холивууд е в криза, и много други бизнеси. Дали е защото хората са обедели? Не мисля - причината е именно, че се взеха твърде насериозно истанаха прекалено нагли, всеки по свой си начин.
В момента и Холивууд е в криза, и много други бизнеси. Дали е защото хората са обедели? Не мисля - причината е именно, че се взеха твърде насериозно истанаха прекалено нагли, всеки по свой си начин.
Цените няма на къде повече да се вдигат един поляк ми е приятел и си ползва полската карта в Англия неограничени мин.и 14 гб нет за 9 евро плаща човека това са нормалните цени