Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нагло си е да ти искат 28 лева за 7-8 гб Нет. Имам на служебната 3 гб и безплатни разговори. Ще стискам на тия 3 гб и пари няма да видят. Иначе съм клиент на Виваком с карта която я ползва мой роднина. Когато отивам за втора карта няма никакво намаление за мен - даже нагло ме питат как така съм търсил промоция. Няма да я бъде тая работа. Един келеш ми обеснява как като съм бил на договор съм можел да взема телефон на изплащане. Аз мога да си купя два флагмана на месец с заплатата ми - ама той откъде да знае.
Не мисля да бягам по Етрополе или други знайни и незнайни места да им правя кефа на скритите промоции. Сега ми изтриите мнението, защото не е според вас по темата - демек хвалба на операторите. Да вдигнат цените не с 40 , а с 100 процента - тогава ще останат гладни вече.
И нещо ново поне за мен. Когато ти свършат бързите МБ , ако не пратиш смс всеки месец да не ти пращат пакети - без твое съгласие пращат три пакета по 1 лев - 3 лева на месец отгоре.
Не мисля да бягам по Етрополе или други знайни и незнайни места да им правя кефа на скритите промоции. Сега ми изтриите мнението, защото не е според вас по темата - демек хвалба на операторите. Да вдигнат цените не с 40 , а с 100 процента - тогава ще останат гладни вече.
И нещо ново поне за мен. Когато ти свършат бързите МБ , ако не пратиш смс всеки месец да не ти пращат пакети - без твое съгласие пращат три пакета по 1 лев - 3 лева на месец отгоре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И това е на ”промоция” - сега гледам, че Вива са добавили някакви 2гб промоционално...какво съвпадение - точно както и Теленор. Картел отвсякъде.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Бачев, Полша е с население близо шест пъти повече от нас. Я си направи сметка, колко абонати горе-долу имат операторите там, и колко тук? Плюс това до скоро същата оферта се предлагаше и от Мтел. Колко от вас се възползваха, и колко мрънкахте че е куца? Дори и в момента има скрити планове. Може да не са толкова изгодни, колкото предишните, но ги има!!!!!!! Всеки един от вас, който е бил лоялен, и си е плащал сметките навреме е получил или ще получи индивидуална оферта, без значение от оператора! Не казвайте, че не е така...
Как си мислите че се получава така, да се ъпгрейдват клетки, да се купуват нови, да се поддържат, да се плащат заплати, да се плащат лицензи всяка година, да се поддържа база и високо качество на услугите, а масово хората да търсят нещо за 10-15 лв? Искате качество, но не искате да плащате!
Как си мислите че се получава така, да се ъпгрейдват клетки, да се купуват нови, да се поддържат, да се плащат заплати, да се плащат лицензи всяка година, да се поддържа база и високо качество на услугите, а масово хората да търсят нещо за 10-15 лв? Искате качество, но не искате да плащате!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Когато масово изтичаха първите договори на Вива за 30 (100) лева миналата година Ноември месец нямаше никакви обаждания и скрити оферти. Аз затова си и спрях картата и загубих номер на 8 години. Не манипулирай хората. Не ти прави чест !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не е вярно, на тебе не ти прави чест. Когато казвам нещо винаги гледам да бъда обективен. Ноември месец ти е изтичал договора, но си в трите месеца за преподписване, тоест август-септември. Точно тогава преподписах и аз и взех за 24 лв неогр.минути и 16000мб. Точно като преподписах пуснаха още по-изгодна оферта за 25 лв, но с 20000 МБ . Или си проспал нещата, или се опитваш да се правиш на интересен. Аз бях на същия Нет анд Кол ХХЛ намален от 100 на 30 лв, и също бях от първите подписали на него с депозит 120 лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Какво значение има броят абонати? Ами да, от повече абонати има повече печалба, тук операторите са по-малки и съответно не трябва да очакват същата печалба (Няма някаква строга фиксирана сума, която един оператор задължително да трябва да натрупа без оглед на средата, в която оперира). Освен това колко са заплатите на служителите там? Ами наемите? При всички случаи разходите са им доста повече.
Кога тук е имало при Мтел такава оферта на стандартни условия? То и на промоция не знам да е имало, освен ако не е била скрита.
Кога тук е имало при Мтел такава оферта на стандартни условия? То и на промоция не знам да е имало, освен ако не е била скрита.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами може и да е проспал...Трябва ли да им се молим и да се държим като на Битака, или да дебнем постоянно като за банани по комунистическо?
Както и да го погледнеш, това не е нормална европейска практика и ни правят на маймуни.
Както и да го погледнеш, това не е нормална европейска практика и ни правят на маймуни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ванка в Полша и заплатите са по големи на служителите поне двойно от наще имат си разходите и там
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз такава оферта нито съм чул, нито са ми казали за нея. Иначе веднага бих се вързал. Не е проблем и сега да дам 30 лева за над 15 ГБ. , но няма. Поне тогава ще мога да си пускам и на лаптопа и да си върша и работа , а не да се налага отделен план за данни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
2 дена след поста ми за интернет плановете на Виваком ,отидох да преподписвам в друг магазин,където получих съвсем различна информация от първоначалната. Затова звънях на оператор за последно мнение. За съжаление ми прочетоха нещата от сайта с официалните планове. Настоях че има някакви промо условия и да говорят с лоялни клиенти. Ето какво излезе накрая : [B]при преподписване за 24 м.удвоените мегабайти са за целия срок на договора.[/B] Цените на плановете и устройствата са официалните от сайта .
Всички защитаващи цените на операторите тук се оказват с най-изгодните условия,всичко правят с познати и може би затова са доволни. Ми плащайте повече щом са ви толкова на сърце. Моят проблем не са цените,а това,че не им вярвам. Ако мога ще плащам,ако не мога няма. Всеки си преценява. Но те сами си създадоха имиджа на нагли и лъжливи субекти. Как да им вярвам за разходите и че цените са обективни,като всеки път те мамят с нещо и гледат да те прецакат . Като чуя преподписване и ми става лошо...
Всички защитаващи цените на операторите тук се оказват с най-изгодните условия,всичко правят с познати и може би затова са доволни. Ми плащайте повече щом са ви толкова на сърце. Моят проблем не са цените,а това,че не им вярвам. Ако мога ще плащам,ако не мога няма. Всеки си преценява. Но те сами си създадоха имиджа на нагли и лъжливи субекти. Как да им вярвам за разходите и че цените са обективни,като всеки път те мамят с нещо и гледат да те прецакат . Като чуя преподписване и ми става лошо...