Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Ти си знаеш но още от края на ноември ще започнат офертите.
[/Quote]
Бачка, а кво стана с предната ти прогноза?
[Quote]bachev31
Дата: 22.07.2017 17:18
Приеми,по добре от това няма,от септември ще е по добре и после за коледа,такава им схемата с проциите[/Quote]
(whistle)
[/Quote]
Бачка, а кво стана с предната ти прогноза?
[Quote]bachev31
Дата: 22.07.2017 17:18
Приеми,по добре от това няма,от септември ще е по добре и после за коледа,такава им схемата с проциите[/Quote]
(whistle)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами ако се поогледаш е прав,септември са по-добри офертите,+2000 мб са,има и интересни предплатени,ако по Коледа намалят с някой % или по-вероятно добавят още нещо като услуга нещата ще заприличат.
Човека ти каза, Algor!
Септември леки оферти,тежките ги пазят за Коледа.
Септември леки оферти,тежките ги пазят за Коледа.
От Мтел звънят и на изтичащите договори с домашен интернет. Хубавото в цялата работа, че ако преди 2 години сте подписали на промо офертите (например 50 мегабита за 11,99 лв.) можете да си запазите договора. Иначе при получаване на обаждането 1 минута ти обясняват колко са ти благодарни за лоялността след това ти предлагат цените от сайта (като специални за теб) и накрая ти казват, че може да преподпишеш на текущият. За тези, който получават договора по куриер при подписването да внимават има 2 декларации на които куриера ти казва, че може и да не се подпишеш, а именно:
1. Съгласен да ти предоставят името и егн-то на трето лице за изготвяне на кредитна оценка;
2. Да получаваш рекламни съобщения.
Другото, което бих искал да вметна, че тук гледам някои лица коментират как други сме си издействали скрит тарифен план с познат. Аз лично нямам никакъв познат в МТЕЛ, но благодарение на указания тук от ALGOR успях да подпиша на 18лв (12+2+2) и неограничени. Иначе когато аз ги търсех ми предлагах някакви глупави планове. Относно тези скрити планове операторите са склонни да ги дават на наистина лоялни клиенти които през годините редовно плащат и ползват повече от една услуга от оператора!
1. Съгласен да ти предоставят името и егн-то на трето лице за изготвяне на кредитна оценка;
2. Да получаваш рекламни съобщения.
Другото, което бих искал да вметна, че тук гледам някои лица коментират как други сме си издействали скрит тарифен план с познат. Аз лично нямам никакъв познат в МТЕЛ, но благодарение на указания тук от ALGOR успях да подпиша на 18лв (12+2+2) и неограничени. Иначе когато аз ги търсех ми предлагах някакви глупави планове. Относно тези скрити планове операторите са склонни да ги дават на наистина лоялни клиенти които през годините редовно плащат и ползват повече от една услуга от оператора!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]1. Съгласен да ти предоставят името и егн-то на трето лице за изготвяне на кредитна оценка;
2. Да получаваш рекламни съобщения.[/Quote]
Абсолютно на място предупреждение!
Това няма смисъл да се подписва и никой няма да развали договора, ако не са подписани тези декларации.
2. Да получаваш рекламни съобщения.[/Quote]
Абсолютно на място предупреждение!
Това няма смисъл да се подписва и никой няма да развали договора, ако не са подписани тези декларации.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
@ivanovbg
Би ли качил снимка на частта за предоставяне на ЕГН на трети страни? Не мисля, че точно това е по желание.
Съответно за рекламните съобщения - напротив, подписваш се, но отбелязваш "не," ако не желаеш да получаваш такива. И "да" да се напише, не е проблем - после отписването става с 1 безплатен СМС с текст "STOP" на 188188, но действително е по-лесно просто да не се дава съгласие на първо място.
Би ли качил снимка на частта за предоставяне на ЕГН на трети страни? Не мисля, че точно това е по желание.
Съответно за рекламните съобщения - напротив, подписваш се, но отбелязваш "не," ако не желаеш да получаваш такива. И "да" да се напише, не е проблем - после отписването става с 1 безплатен СМС с текст "STOP" на 188188, но действително е по-лесно просто да не се дава съгласие на първо място.
За преподписване към Виваком някой има ли инфо? Благодаря предварително (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Към момента нищо,за Коледа ще пуснат добри планове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Досега нямам обаждане от страна на мтел, защо съм отбелязъл не на тези две декларации. Освен това това е анекс към съществуващ договор. Не ми се рови да търся дали в основният ги има. Ако съответните точки са основни правили за тях да си ги сложат в договора, а не в под анекса. Защото има подпис за анекса и след това тези декларации и тук говорим за домашен интернет. Не съм съгласен данните да ми се дават за кредитна оценка, защото нямам на лизинг нищо от тях, а ако взема те така или иначе вече са ми направили кредитна оценка. Втората част на тази точка гласи, че предоставят данните на третата страна.... така или иначе, пак ще ги дадат ако спра да плащам
а за точка втора смс не искам да ми пращат. Няма логика да се подпища и да сложа не.
а за точка втора смс не искам да ми пращат. Няма логика да се подпища и да сложа не.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Благодаря.
Интересно. Аз миналия месец взех сателитна ТВ за село, но нямах опция за ЕГН-то - беше си част от договора. Опционално беше само за маркетинг съобщения. Утре ще видя отново, понеже съм афк днес.
Забравих кой писа и не ми се рови сега, но в Англия не се обаждат да ти предлагат, защото там ти ги търсиш, не те теб. За да си прехвърлиш номера, им звъниш за PAC номер (port authorisation code), при което те прехвърлят на отдела за задържане на клиенти, откъдето могат да предложат специални оферти.
Интересно. Аз миналия месец взех сателитна ТВ за село, но нямах опция за ЕГН-то - беше си част от договора. Опционално беше само за маркетинг съобщения. Утре ще видя отново, понеже съм афк днес.
Забравих кой писа и не ми се рови сега, но в Англия не се обаждат да ти предлагат, защото там ти ги търсиш, не те теб. За да си прехвърлиш номера, им звъниш за PAC номер (port authorisation code), при което те прехвърлят на отдела за задържане на клиенти, откъдето могат да предложат специални оферти.