Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

bachev31
Регистриран: 12 мар 2015, 12:44

Мнението е изтрито.

Мнение от bachev31 » 21 сеп 2017, 14:19

[b]Модератор: [/b]Системно нарушаване на правилата.

celitel
Регистриран: 19 апр 2017, 14:34

Мнението е изтрито.

Мнение от celitel » 21 сеп 2017, 14:22

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 21 сеп 2017, 15:28

Докато пишете безсмислено и спамите темата, аз си ползвам безлимитно разговори и 16000 МБ за 24 лв. Вие какво ползвате от скритите планове?

Сега, да имате да кажете НЕЩО по темата, или да започвам да трия? Като искате да се жалите, че стандартните планове са куци направете си друга тема, и там правете сравнения! Ако нямате какво да напишете по тази, просто я пропуснете.

ПС: Бачев, мисля че се разбрахме по темата със спама?
Samsung GALAXY S22 Ultra

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 21 сеп 2017, 15:40

То това си беше съвсем стандартен план (както и моя), но промоционален - за около два месеца, бонусът беше само, че при преподписване или пренос цената на месечната такса за срока на договора беше като на цената за комбинация :)
Имам познати с изтичащи след 2-3 месеца договори, на които Вива им предлагат и в момента тези цени и условия, само и само да преподпишат, така че наистина през декември ще има пак големи прИмоции за всички.

solo5
Регистриран: 02 май 2017, 19:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от solo5 » 21 сеп 2017, 17:10

Няма как стандартните цени на планове да не са свързани със скритите планове.
Заявявам най-отговорно, че Мтел и Виваком имат оферти с 40%-50% отстъпка от базовите си цени за задържане на клиенти и прихващане от конкурентни оператори.
Може да са ги спрели временно до Ноември-Декември, но ги имат.
Незнам защо говорите за мрънкане?!
Тук коментираме цени, планове...
Нормално е хората да изчакват най-добрата оферта, която пазара може да предложи, все пак ще са на нея 2 години.
Аз за себе си съм решил, че вече няма да съм лоялен към никой оператор, а ще си мигрирам номера при този, който предложи най-добра оферта цена-качество-устройство

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 21 сеп 2017, 17:35

[Quote]Няма как стандартните цени на планове да не са свързани със скритите планове.[/Quote]
Свързано или не в момента в който се предложи нещо, което го няма на сайтовете на операторите - се води скрит план. Темата е в помощ за хората, на които им предстои да преподпишат или пренасят номерата си. Тук има въпроси - какво да се търси при преподписване или при пренос, а не общи приказки сравняващи ги със стандартните оферти. Темата се омазва и когато някой иска да научи нещо, ще прочете последни 5-10 мнения от мрънкане, колко са ни зле операторите и т.н.т.

[Quote]Тук коментираме цени, планове... [/Quote]
В грешка си. Тук коментират хора, които са преподписали на нещо скрито, или ще преподписват/пренасят, за да им се помогне. Така темата става полезна!

[Quote]Нормално е хората да изчакват най-добрата оферта, която пазара може да предложи, все пак ще са на нея 2 години.[/Quote]
Темата е с над 3000 мнения. Ако ти се занимава, да върнеш лентата назад преди година, а преди това с още половин, сам ще се убедиш колко време операторите раздаваха от сърце. Сам ще се убедиш защо говоря за мрънкането. По дяволите -имаше неогр.минути и по 3-5гъби нет за 16 лв. И пак имаше недоволни - ето за това говоря.

[Quote]Аз за себе си съм решил, че вече няма да съм лоялен към никой оператор, а ще си мигрирам номера при този, който предложи най-добра оферта цена-качество-устройство[/Quote]
Правилно си решил. Вероятно и аз така ще направя, но съм сигурен, че когато дойде момента пак ще има изгодни - скрити оферти.
Samsung GALAXY S22 Ultra

ronnie
Регистриран: 09 юли 2004, 23:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ronnie » 21 сеп 2017, 18:41

"По дяволите -имаше неогр.минути и по 3-5гъби нет за 16 лв. И пак имаше недоволни - ето за това говоря".
Нормално е да има недоволство - неограничени + 3GB трафик идва на себестойност около 7 лева. Горницата над тази сума е печелба за оператора.

radi27
Регистриран: 04 сеп 2017, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от radi27 » 21 сеп 2017, 19:26

Най - добрата оферта ще е SMART U за 25 лева според мен.

baxypa
Регистриран: 24 сеп 2017, 12:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от baxypa » 24 сеп 2017, 12:27

За скритите оферти как процедирате, за да ви предложат такава?
В случая договорът ми с мтел е изтекъл и обмислям да приема най-доброто предложение.

В момента плащам 25лв за 750мб :D

Също за мтел разбрах че интернетът, който се включва като допълнителен пакет, не можел да се използва в роуминг, а на мен ми трябва точно за роуминг.

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 24 сеп 2017, 15:56

[Quote]За скритите оферти как процедирате, за да ви предложат такава?
В случая договорът ми с мтел е изтекъл и обмислям да приема най-доброто предложение.[/Quote]
След като досега не са те потърсили по телефона с предложение (ако не са го направили вече), вземи нещата в свои ръце. Звънни и директно ги питай дали могат да ти предложат нещо, ако ли не поискай да те свържат с отдел “лоялни клиенти”. Директно им поискай големия “Мтел Безкрай 3ХЛ” с 50% отстъпка от таксите за двете години, за да останеш техен абонат.

[Quote]Също за мтел разбрах че интернетът, който се включва като допълнителен пакет, не можел да се използва в роуминг, а на мен ми трябва точно за роуминг.[/Quote]
Правилно си разбрал. По този въпрос си помисли за директен пренос към някой от другите два оператора. Утре ще питам при пренос, какъв скрит план могат да дадат от Теленор и Виваком, и ще пиша в темата. Ако въобще дават нещо...
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори