Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

bachev31
Регистриран: 12 мар 2015, 12:44

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bachev31 » 28 сеп 2017, 08:14

Декември ще са офертите,който е за преподписване да изчака.

Kokobo
Регистриран: 27 яну 2016, 16:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Kokobo » 28 сеп 2017, 09:14

Много знаеш бе :)

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от maxito2 » 28 сеп 2017, 09:48

нямаше ли да бъдат септември?
аз чакам.. стоя на безсрочен договор и ако не пуснат нищо изгодно до края на годината минавам на един Боб, колкото да запазя номера.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 28 сеп 2017, 10:06

Естествено, че ще са от декември до към януари-февруари догодина, тогава изтичат договорите, сключени по време на големите промоции от края на 2015 - началото на 2016 г., а те са наистина огромен брой, така че борбата за абонати ще е наистина сериозна - всеки ко-оператор ще се бори да запази старите си клиенти и да привлече нови и съответно ще има "гювеч" ;-)

Kokobo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Kokobo » 28 сеп 2017, 12:26

Едно ще ви кажа: декември е винаги силен месец. Хората купуват така и така. Оферти ще има, но няма да са хубавите оферти, за които говорите :)

Nik_21
Регистриран: 02 фев 2017, 14:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Nik_21 » 28 сеп 2017, 14:03

[Quote]... така че борбата за абонати ще е наистина сериозна[/Quote]Никаква "борба за абонати" няма да има. Тройният картел са се договорили под масата да не си отнемат абонати и да запазят сегашното status quo.

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 28 сеп 2017, 14:24

Не, не купуват хората "така и така"! Масово изтичат в края на годината промоционалните договори - нали ако не предложат поне същите условия за преподписване или пренос, хората ще минават на предплатени или на някоя от тарифите на БОБ :)

Kokobo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Kokobo » 28 сеп 2017, 16:33

Добре, ти си чакай "хубавите" оферти на Коледа. И после искам, живи и здрави, да ги сравниш с тези март-април :)

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 28 сеп 2017, 16:48

Ще ги чакам, догодина обаче - тогава ми изтича договорът с Вива, ако искат да ме запазят, трябва да ми предложат поне сегашните условия - неограничени минути, 10 гиги на бърза скорост, облак и тиви гоу за 18 лева на месец, иначе - "Сбогом!" :D

solo5
Регистриран: 02 май 2017, 19:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от solo5 » 28 сеп 2017, 19:37

Колкото и да говорим за картел, надали някой оператор ще се въздържи да отнеме клиент на конкурент.

Истината е, че дори и ако няма истински картел всеки оператор може да си набави достатъчно класифицирана информация относно търговската политика на конкурентите, както и плановете им относно бъдещото им развитие за следващата година. Много служители са работили във всички оператори и поддържат връзки с техни бивши колеги. Дори и шефовете по високите етажи са така. Те биха продали инфо или биха го дали като услуга. Така биха се уредили на добра служба след време. Друг похват е да се "крадат" служители, които си идват с необходимата информация и бази данни.

Нас това не ни интересува, каквото искат да си правят.
Рано или късно ще има гювеч и за нас, както каза колегата по-горе :D

P.S. До м.Декември съм на разположение за оферти на Мтел (тогава ми изтича договора), след това ще се поинтересувам какво предлага конкуренцията (whistle)

Отговори