Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Последните поне 5 години коледните промоции започват още в средата на ноември, така че спри с тези измишльотини. Познавам хора на топ нива в мениджмънтите на трите големи оператора, дори те не могат да кажат с точно какво предстои.
Пазарът е супер динамичен и това, което е атрактивно за клиентите, още утре може да се превърне в неизгодно заради конкуренцията. Така че тези планирания не се правят от днес за догодина, камо ли някой консултант-продавач да знае за тези оферти.
Като си толкова ербап, кажи за Великденските промоции през 2018 :D
Пазарът е супер динамичен и това, което е атрактивно за клиентите, още утре може да се превърне в неизгодно заради конкуренцията. Така че тези планирания не се правят от днес за догодина, камо ли някой консултант-продавач да знае за тези оферти.
Като си толкова ербап, кажи за Великденските промоции през 2018 :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За Великден 2018
Виваком 12 лв неограничени Мин 6 Гого нет
Виваком 12 лв неограничени Мин 6 Гого нет
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нека да каже за цените на горивата, че утре мисля да заредя колата и ако е чул от "свои хора", че в края на другата седмица ще има промоции от Лукойл да не бързам да се набутвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е добра и реална цена, дано си прав. Дори аз бих сключил договор на такива параметри.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
До кога важат тези пари?
Този план на виваком за 50лв ако се пусне за 25 направо ке съсипе останалите оператори.
Ще ги доведе то състоянието на макстелеком.
Този план на виваком за 50лв ако се пусне за 25 направо ке съсипе останалите оператори.
Ще ги доведе то състоянието на макстелеком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес по телефона Виваком ми предложиха за 24 лв неограничени разговори и 6 гб след като първия път им отказах. Ще чакам трето предложение :)
Много интересно, че доскоро с такива параметри беше и предложението на Мтел :D, което също не приех.
Уж предлагат 2XL, но вместо с 12+2GB Net дават с 6GB
P.S. Големи са мушмороци :D
Уж предлагат 2XL, но вместо с 12+2GB Net дават с 6GB
P.S. Големи са мушмороци :D
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Какво мислите, като оферта неограничени минути, 3 ГБ мобилен на макс., 130 канала, 75 Mbps интернет за 35/36 лв. ? Теленор предлагат неограничени и 7 ГБ за 21 лв.( МБ са само до тези дни) после ставали 4-5 ГБ.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нормална цена при комбинация на услуги нет тв и мобилен номер. Може да се пробваш да намалиш цената с още два три лв. Няма начин да не са ти пробутали в цената някоя паразитна услуга Mtel Now или Vivacom TV Go.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В интерес на истината, каналите са ми многожко :D, за какво са ми толкова, като гледам само научните канали и рядко големите БГ канала. Иначе, няма никаква мобилна телевизия към цената, или поне не я споменаха/написаха. И все пак ще си посетя друг офис :D, защото смятам за сега да си прехвърлям номера и за това търсех троен пакет. А да попитам, ако договора за телефона е подписан на 15 декември 2015 г., то кога е най-удачно да си прехвърля ноемра, без да плащам нищо на оператора. Мисля си, след 18 ноември, понеже на 18 число излиза фактурата и понеже таксите вървят с една напред, реално след 18 би трябвало да мога да си прехвърля номера, без да заплащам нищо.